MENÜ

Klopp'tan tartışmalı açıklama: Sevinecek mi?

Çılgın gol sevinçleriye tanınan Jurgen Klopp'un ekibi Liverpool, bu akşam UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde teknik adamın önceden çalıştırdığı Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek.

Klopp'tan tartışmalı açıklama: Sevinecek mi?

Hayranlarının El Kloppico olarak tanımladığı bu karşılaşmada Alman çalıştırıcının, yeni öğrencilerinin Dortmund'a gol atmalarını nasıl karşılayacağı merak konusu olmuştu.

Klopp konuyla ilgili: "Gol attığımızda tabiiki kutlayacağım. Bunu 18 yıl geçirdiğim Mainz'da da yaptım, şimdi 7 yılımı verdiğim Dortmund'da karşı da gol atınca sevineceğim." dedi.Teknik adam ayrıca "İnsanlar bunun pek farkında değil ama bu sadece bir oyun. Mainz ve Dortmund için herşeyi yaptım, Şimdi sıra Liverpool'da." ifadelerini de sözlerine ekledi.

46 yaşındaki Alman, son olarak "Benim hakkımda ne düşünüyorlar bilmiyorum ama Dortmund'la iyi vedalaştık. Birçok kişinin beni gördüğüne sevineceğine eminim ama arkadaşlarla özlem gidermek için doğru zaman olmayacak. Soyunma odası demek benim için is demek ve konu iş olunca stres en üst seviyede." dedi.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ