MENÜ

Cherevchenko: Her konuda rakibimizden daha üstündük

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Igor Cherevchenko, Fenerbahçe maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Cherevchenko: Her konuda rakibimizden daha üstündük

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Igor Cherevchenko, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Fenerbahçe’yle 1-1 berabere kalarak elendikleri maçta, rakiplerinden daha iyi oynadıklarını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Rus teknik adam, Fenerbahçe’nin 2-0’lık bir skor avantajıyla maça çıktığını anlatarak, "İstanbul’daki maçtan daha farklı bir oyun oynadık. Bence her konuda rakibimizden daha üstündük. Duran bir toptan gol yedik. Fenerbahçe’yi tebrik ederim. Fenerbahçe iyi bir takım" ifadelerini kullandı.

Cherevchenko, devre arasında oyuncularından ikinci hatta üçüncü golü bulmalarını istediğini ama bunu başaramadıklarını belirtti.

Oyundan çıkan futbolcusu Manuel Fernandes’in elini sıkmadan soyunma odasına gitmesiyle ilgili gelen soru üzerine Rus teknik adam, "Fernandes’e üşümemesi için direkt odaya gitmesini ben daha önce söyledim. Bizim takımımızda küslük gibi bir olay olmaz" şeklinde konuştu.

Dmitri Tarasov’un ilk maçta giydiği tişört hatırlatılması üzerine ise Cherevchenko, "Politika ile spor karıştırılmamalı. Taraftarımız da bugün iyi bir duruş sergiledi" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ