MENÜ

14 maçta şifre kalktı!

İki temsilcimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın boy göstereceği UEFA Avrupa Ligi'nde futbolseverleri büyük bir müjde bekliyor. Gece boyunca tam 14 karşılaşma şifresiz olarak konferans yayınla ekranlara gelecek.

14 maçta şifre kalktı!

Televizyon yayıncılığı alanında yenilikçi uygulamalar geliştirmeye devam eden Türk Telekom Tivibu, 'konferans yayınını' tüm Tivibu üyelerine açık olan Tivibu Spor 4 ve Türksat'tan şifresiz olarak gerçekleştirerek bir ilke imza atıyor. UEFA Avrupa Ligi rövanş karşılaşmalarının oynanacağı 25 Şubat Perşembe günü toplam 14 maçın en kritik pozisyonları ve golleri sıcağı sıcağına ve dönüşümlü olarak ekrana gelecek.

Türk Telekom’un yeni nesil televizyon platformu Tivibu, spor yayıncılığındaki yeniliklerine; maçların kırılma anlarını ve gollerini 3 dakika içerisinde seyircilerle buluşturan ‘konferans yayınıyla’ devam ediyor.
Sporseverler, 25 Şubat Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rövanş karşılaşmaları arasından 14 önemli maçın en kritik pozisyonlarını Tivibu Spor 4’teki ‘konferans yayını’ ile takip edebilecekler.




Lazio Galatasaray canlı izle hangi kanalda saat kaçta? / Lazio Galatasaray CANLI İZLE
‘Konferans yayınında’ karşılaşmaların nefes kesen dakikaları yapılacak özel bağlantılarla ve interaktif olarak en kısa sürede futbolseverlerle buluşturulacak, karşılaşmaların devre aralarında da pozisyon ve maçlara ilişkin skor, yorum ve istatistik bilgiler izleyicilerle anlık olarak paylaşılmaya devam edilecek.

Tüm Tivibu üyelerine açık olan Tivibu Spor 4 kanalından takip edebileceği dönüşümlü konferans yayınlar, Tivibu üyesi olmayan futbolseverler için Türksat üzerinden şifresiz olarak sunulacak.

Karşılaşmaları Türksat üzerinden takip etmek isteyen kullanıcılar, yapacakları 11880 MHz frekans, 20000 sembol oranı, Yatay (H) polarizasyon, 2/3 FEC ayarlarıyla Tivibu Spor 4 kanalından maçları kolayca izleyebilecekler.

TİVİBU SPOR KONFERANS YAYIN PROGRAMI

25 Şubat Perşembe

UEFA Avrupa Ligi 20:00 Yayını
Schalke-Shaktar Donetsk
Atletico Bilboa-Marsilya
Liverpool-Ausburg
Krasnodar-Sparta Prag
Lazio-Galatasaray
Leverkusen-Sporting CP
Rapid Wien-Valencia

UEFA Avrupa Ligi 22:05 Yayını

Tottenham-Fiorentina
Porto-Dortmund
Napoli-Villareal
Basel-St.Etienne
Molde-Sevilla
Olympiacos-Anderlecht
Man.United-Midjylland

Haberin Devamı
YORUM YAZ