MENÜ

Aslan'ın rakibi Chelsea

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki rakibi İngiliz ekibi Chelsea oldu.

Aslan'ın rakibi Chelsea

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapılan kura çekimi sonucunda Sarı Kırmızılı temsilcimizin rakibi Mourinho'nun Chelsea'si oldu.

Haberin Devamı

CHELSEA SEZON İSTATİSTİKLERİ


Cim Bom, ilk maçını 26 Şubat Çarşamba günü kendi sahasında, ikinci karşılaşmayı ise 18 Mart Salı günü Stamford Bridge'de oynayacak.

  • İŞTE DEVLER LİGİNDE 2. TUR EŞLEŞMELERİ



  • YAZARLARDAN EŞLEŞME YORUMLARI

    Uğur Meleke:
    Her iki takım da düşük skorlu oynayacaktır. Chelsea kolay gol atamıyor. Mourinho da söyledi; öldürücü bir santraforumuz yok dedi. Devre arasında da almayı düşünmüyoruz şeklinde konuştu. Dolayısıyla iki takım da çok gol atan ekipler değil. Galatasaray 5 li savunma yapıyor. Az gollü karşılaşmalar olacak. Chelsea yüzde ellinin üzerinde şansı var. Ama diğer takımlara oranla tabiki daha iyi Chelsea'nin gelmesi.

    Tunç Kayacı: Bir kadar zorlu rakiplerin içinden en iyisini seçtik. Baktığınız zaman Chelsea bu kupayı kaldırmış bir takım ama bu aralar işler çok iyi gitmiyor. Kötünün iyisi diyebiliriz. Gözümüz kapalı veda ettik demeyeceğiz. Ama zor elbette. Neden olmasın kelimesi biraz eyyam kaçmasın. Orantılarsak bizim şansımız en fazla yüzde 40, ama ben yine de neden olmasın diyorum. G.Saray'ın şu an en büyük sıkıntısı savunmadaki çaresizliği diyebiliriz. En acil olan defansa yapılması gereken transferler.

    Edip Adanır: Şimdi maçın favorisi Chelsea. İlk maçın istabul'da olmasını avantaja ya da dezavantaja çevirmek, G.Saray'a bağlı. Chelsea gibi kulüpler, köklü kuluplerdir. Omurgaları değişmez. Bir kaç isim değişir ama sistem değişmez. Bu sebeple, hafife almamak gerekiyor. Bu gün futbol değişti ve biz çok gerisinde kaldık. Az önce Chelsea taraftarlarından 3 tane telefon aldım. İstabul'a muhakkak kalabalık bir taraftar grubuyla gelecektir. Şimdi gözler artık G.Saray'da... Eğer Drogba ve Sneijder'in gözünün içine bakıp bir şey umarsa büyük hayal kırıklığına uğrar. Basın olarak G. Saray'ı yerden yere vurmak gerekiyor, şişirmek yerine. Çünkü bu G.Saray ne top oynuyor ne koşuyor. Gerçekler bunlar.

    Drogba her zaman iyi bir futbolcu. Bizim santroforlara benzemez. Kolay kolay yıkılacak bir futbolcu değil. 35 yaşındaki adamın gösteriği mücadeleyi görmek önemli. Bunu Chelsea karşısında da yapacak. Ama Mouriho'nun temennisi olduğu için, güzel bir karşılaşma olacak. Bir nevi dostluk maçı gibi olacak. Ama ben Galatasaray'a şans vermiyorum.

    YORUM YAZ