MENÜ

Aslan doludizgin: 69-75

Galatasaray Liv Hospital, Beko Basketbol Ligi 26. hafta erteleme maçında Trabzonspor Medical Park ile karşı karşıya geldi. Trabzon'da bulunan Hayri Gür Spor Salonu'ndaki mücadeleyi takımımız 69-75 kazanarak ligde 16. galibiyetini aldı.

Aslan doludizgin: 69-75

Karşılaşmaya Galatasaray Liv Hospital, Carlos Arroyo – Sinan Güler – Manuchar Markoishvili – Zoran Erceg – Ersin Dağlı beşiyle, Trabzonspor Medical Park ise Jerome Randle – Caner Şentürk – Kirk Penney – Kaya Peker – Andrija Stipanovic ilk beşiyle girdi. Birbirlerine iyi hazırlanmış gözüken takımlar savunmada etkili bir performans gösterdi ve maçın başında skor bulmakta zorlandı. Zoran Erceg’in dış atışlarıyla skor üstünlüğünü alan Galatasaray Liv Hospital oldu, süre biterken Jack Cooley’in üçlüğü ilk çeyreğin sonunu belirledi; 11-12.

İkinci çeyrek dengeli bir şekilde başladı. Oyunun dengesini bozan isim ise Furkan Aldemir oldu. Aldığı asistleri baskete çeviren ve bu çeyrekte 10 sayı kaydeden Furkan takımını skorda bir adım önde taşırken, ev sahibi ekipte Randle serbest atıştan bulduğu sayılarla takımının maçta kalmasını sağladı. İlk devre 35-34 Galatasaray Liv Hospital üstünlüğüyle sonuçlandı.

Galatasaray Liv Hospital’da Sinan Güler ve Manuchar Markoishvili soyunma odasından etkili döndü. Jerome Randle ve Kirk Penney’in hücumdaki eforlarına rağmen Zoran Erceg’in çizgiye gelmesiyle kolay sayılarla skor üstünlüğü Sarı – Kırmızılılar lehine devam etti. Ersin Dağlı’nın son bölümde kaydettiği sayılarla Galatasaray Liv Hospital üçüncü çeyreği 58-52 önde bitirdi.

Son çeyrekte Trabzonspor Medical Park’ın oyun kurucusu Tutku Açık sahne aldı. Kendi attığı üçlükler ve uzunlara yaptığı servislerle takımının maçın içinde kalmasını sağladı. Ancak Galatasaray Liv Hospital’in lideri Carlos Arroyo üst üste kaydettiği 7 sayıyla galibiyeti getiren isim oldu ve karşılaşma 75-69 bitti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ