MENÜ

Asla hafife alınmaz

Vagner Love, Doumbia ve Dzagoev en tehlikeli oyuncuları. 90 dakika boyunca aynı disiplinle oynamayan bir takımın gol yememesi imkansız. İnter ve Lille örneğinde olduğu gibi.

Asla hafife alınmaz

Takım savunmalarında ise büyük sıkıntı var. Özellikle hızlı ve hareketli oyuncularla bu zaaflar kullanılabilir. Bu anlamda Burak Yılmaz’ın olmaması en ciddi dezavantaj durumunda.

Haberin Devamı

Trabzonspor her ne kadar cuma günü ligde Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak olsa da akılların önemli ölçüde hafta arasındaki CSKA sınavında olduğu bir gerçek. Rus ekibiyle üst üste 2 maça çıkacak Karadeniz temsilcisi, bu karşılaşmalarda toplayacağı puanlarla ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkmanın yollarını arayacak. Daha önce olduğu gibi Trabzonspor’un kurmayları rakip üzerine de derin çalışmalar yapıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, ekibiyle sık sık CSKA’nın şifrelerini çözmek için kafa yorarken öne çıkan bilgiler Rus temsilcisinin hiç de hafife alınmaması gerektiğini gösteriyor. Bordo-Mavililer’in notlarında, hücum gücünün altı özellikle çizilmiş durumda. Bu yönde de 3 oyuncuya özel önlem alınması planlanıyor.

Haberin Devamı

Oyunculara aktarıyorlar

Vagner Love, Doumbia ve Dzagoev, Fırtına’nın kıskacında olacak. 90 dakika aynı konsantrasyonla oynamanın gereğini bilen Trabzonspor’un beyin takımı, CSKA’nın tıpkı İnter ve Lille maçlarında olduğu gibi rakibin anlık gevşekliklerinin cezasını kesecek güçte olduğunu biliyor, futbolcularına aktarıyor. CSKA’nın en zayıf noktası ise takım ve bireysel savunmasındaki zaafları. Burak’ın ilk maçta olmaması sıkıntı yaratıyor ama alternatif oyunculara da büyük görev düşüyor.

YORUM YAZ