MENÜ

"Art arda kazanmamız lazım"

Bank Asya 1'inci Lig'inde sahasında karşılaştığı TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı alan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hüseyin Kaplar, seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu söyledi.

"Art arda kazanmamız lazım"

Kalpar, yaptığı açıklamada geçen hafta Kayseri Erciyesspor’a farklı yenildikleri maçın ardından böyle bir galibiyete ihtiyacı duyduklarını ve bunu başardıklarını söyledi. Maçın kolay geçmediğini ifade eden Kaplar, şöyle konuştu:

“Her maç birbirinden farklı oluyor. Maçları kazanırken, iki maçı birden kazanamıyorsunuz. Tek tek kazanılıyor. Tavşanlı karşısında kazanmak için her şeyi ortaya koyduk. Çok önemli pozisyonlarımız oldu. Direkten dönen topumuz oldu. Biraz daha sakin olsa idik, daha farklı olabilirdi. Ama zorlu bir rakip ile oynadık. Daha farklı da kazanabilirdik. Oyuncularımı kutluyorum. İhtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Ancak bu galibiyetleri seri hale getirmemiz gerekiyor. Bunun için oynayacağımız Buca maçı bizim için çok önemli.”

Kalpar, Türk milleti için çok acı günler yaşandığını da belirterek, “Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu açıdan çok zor bir maç oldu. Çok acı bir gün. Keşke kaybetseydik de, böyle şehitler vermesiydik. Herkes gibi ben de acı çekiyorum” diye konuştu.

Bu arada Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Bucaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Çaykur Rizesporlu futbolcular, yarın bu maç için İzmir’e hareket edecek.

MUHAMMET KAÇAR - RİZE / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ