MENÜ

Gol düellosunda kazanan yok: 2-2

Geçen hafta Sivas'ta son dakika golüyle yıkıldı, bu hafta skor üstünlüğünü koruyamadı. Tahsin Tam ile ikinci maçına çıkan Gaziantep, Avrupa hayellerini havada bıraktı. Kasımpaşa ise UEFA yürüyüşünden geri dönmedi.

Gol düellosunda kazanan yok: 2-2

Tahsin Tam önderliğinde ikinci maçına çıkan Gaziantepspor, her ne kadar Mustafa Durak ile öne geçse de skor üstünlüğünü bir türlü koruyamadı. Geçtiğimiz hafta Sivas’a son dakika golüye mağlup olan ve 3 maçtır galibiyete hasret kalan Antep’in bu düşüşü dün de devam etti, Kasımpaşa’ya evinde 1 puan verdi. Böylelikle Güneydoğu ekibinin Avrupa hayelleri suya düşerken, Kasımpaşa ise bu beraberlikle UEFA şansını diri tutmayı başardı.

Haberin Devamı

İlk yarıda gol yağmuru

19. dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Scarione, ceza sahası önünde topu düzelterek sert vurdu, kaleci Serdar Kulbilge meşin yuvarlağı kornere çeldi. 27. dakikada Mora’nın soldan ortaladığı topa Yalçın Ayhan kafayla vurdu, meşin yuvarlak kalecide kaldı. 30. dakikada Stankevicius’un uzun pasında topla buluşan Mustafa Durak ceza sahası içinde güzel vurdu, kalecinin müdahalesine rağmen meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0. 33. dakikada Mora, topu ceza sahasına ortaladı. Penaltı noktası üzerindeki Donk meşin yuvarlağı düzeltip vurdu, top üst direğe çarparak, ağlarla buluştu: 1-1. 37. dakikada Kasımpaşa penaltı
kazandı. Topun başına geçen Scarione takımını öne geçiren golü kaydetti: 1-2. 45. dakikada Ekrem Dağ’ın ceza sahası içine ortaladığı topa Medunjanin’in vuruşunda, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 2-2.

Haberin Devamı

İkinci 45’te tempo düştü

48. dakikada Mora’nın korner noktasına yakın noktadan ortaladığı topa Adem Büyük kafayla vurdu ancak meşin yuvarlak auta çıktı. 71. dakikada Bekir Ozan Has’ın derinleme pasına hareketlenen Serdar Özbayraktar, ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci topu kornere çeldi. 74. dakikada Gaziantepspor serbest vuruş kazandı. Medunjanin topu Stankevicius’a aktardı. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Isaksson meşin yuvarlağı kornere çeldi. Kalan dakikalarda ise gol sesi çıkmayınca taraflar puanları Antep’te paylaştı.

GAZİANTEPSPOR - KASIMPAŞA MAÇ DETAYI

GAZİANTEPSPOR İSTATİSTİKLERİ

KASIMPAŞA İSTATİSTİKLERİ

SÜPER LİG PUAN DURUMU

YORUM YAZ