MENÜ

Almanya'da alarm!

17 Yaşaltı Milli Takımları'nda forma giyen 8 gurbetçi futbolcu ve aileleriyle Türkler'in temasa geçtiğini öğrenen Panzerler, bu isimleri kaptırmamak için hemen devreye girdi

Almanya'da alarm!

Son yıllarda özellikle Mesut Özil’in Almanya formasını giymesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, buradaki yetenekli gurbetçi oyuncuları kaçırmamak istiyor... Bu durumdan oldukça çekinen Almanlar da, Türk kökenli futbolcularını A Milli Takımımız’a vermemeye çalışıyor. Panzerler, son olarak 17 Yaşaltı Milli Takımı’nda forma giyen 8 oyuncusu Emre Can (Bayern Münih), Samed Yeşil ve Okan Aydın (Leverkusen), Koray Günter (B.Dortmund), Kaan Ayhan (Schalke 04), Koray Kaçınoğlu (Köln), Levent Ayçiçek (W.Bremen) ile Robin Yalçın’la (Stuttgart), Türkiye’nin ilgilendiğini duyunca, adeta alarma geçti. Türk yetkililerin, bu isimler ve aileleriyle temasa geçtikleri, gelecekteki tercihlerini bizden yana kullanma teklifini götürdükleri bildirildi.

Haberin Devamı

Bierhoff: Çok aktifler...

Bu konuyla ilgili olarak konuşan Alman Milli Takımı Genel Menaceri Oliver Bierhoff, “Türkler gerçekten bu işlerde oldukça aktif durumda. Ancak gençlere, baskı yapmadan nerede oynamak istediklerini seçme özgürlüğü vermek lazım” dedi.

YORUM YAZ