MENÜ

Ali Ay: Sinirliyim

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Fenerbahçe maçının ardından çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Ali Ay: Sinirliyim

Ülker Stadı'nda sezon Fenerbahçe - Bursaspor maçıyla açıldı. Fenerbahçe yeni başkanı, teknik heyeti ve 40 bin kombineyi kısa sürede bitiren taraftarıyla Kadıköy'de ilk maçına çıktı. Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü mücadelede 2-1 kazanmasını bildi ve yeni sezona 3 puanla başladı.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından Bursaspor Başkanı Ali Ay, maça damgasını vuran VAR programı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Ali Ay'ın açıklamaları:

"Taraftarlarımızın birkaç tanesi emniyete götürülmüş. Bir polis, taraftarlarımızı darp ediyor, kendisine yazıklar olsun. Böyle bir şey kesinlikle olmamalıydı. O polis ile ilgili gerekli işlem yapılacak, yapıldı da."

"Sinirliyim! Bu VAR'ın olması gerektiğini söyleyenlerden biriydim. 50 senedir futbol izliyorum, demek bu VAR olmasaydı da olabilirdi. Sanırım bu VAR, İstanbul takımlarına göre ayarlandı. Biz beraberliği hak ettik. Son dakika penaltımız verilmedi."

"Sağlık olsun demiyorum, VAR'ın arkasında duracağız ama Kulüpler Birliği ile görüşeceğiz. Adalet herkes için olmalı. Yeni sezon hayırlı olsun. İnşallah kavgasız, gürültüsüz sezonu götürürüz. Ali Koç, bizi güzel şekilde ağırladı."

YORUM YAZ