MENÜ

Ahmet Çakı: "Şu anda Fenerbahçe'nin bu temposuna cevap verecek seviyede değiliz"

Turkish Airlines EuroLeague'in 8. maç döneminde konuk olduğu Fenerbahçe'ye 100-79 mağlup olan Darüşşafaka Tekfen'in başantrenörü Ahmet Çakı, şu an için Fenerbahçe’nin temposuna cevap verecek seviyede olmadıklarını dile getirdi.

Ahmet Çakı: "Şu anda Fenerbahçe'nin bu temposuna cevap verecek seviyede değiliz"

Turkish Airlines EuroLeague'in 8. maç döneminde konuk olduğu Fenerbahçe'ye 100-79 mağlup olan Darüşşafaka Tekfen'in başantrenörü Ahmet Çakı, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Maça top kayıplarıyla başladıklarını ve ilk çeyrek sadece 10 sayı atabildiklerini anlatan Çakı, "İkinci çeyrekte iyi bir reaksiyon verdik ve oyunun içine girdik. Üçüncü periyodu da dengede oynadık. Fenerbahçe karşısında periyotlara kötü başlarsanız bunu değerlendirir ve farkı açarlar. Son çeyreğe iyi başladık ama aleyhimize çalınan kolay fauller vardı. Fenerbahçe çok kaliteli bir takım ve 40 dakikayı da aynı seviyede oynuyorlar. Şu anda Fenerbahçe’nin bu temposuna cevap verecek seviyede değiliz. İyi oynadığımız bölümleri geliştirip kötü oynadığımız bölümleri de düzelterek bir sonraki maça hazırlanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAZ