MENÜ

Ağrı kesici Diouf

Gol yollarındaki sorun nedeniyle kaybedilen puanlar ve taraftarların yapılmayan forvet transferi için yönetime tepki göstermesi İbrahim Hacıosmanoğlu'nu harekete geçirdi. Başkan, kesenin ağzını açarak Mame Diouf'a en kısa sürede imza attıracak

Ağrı kesici Diouf

İbrahim Hacıosmanoğlu, yüksek maliyet nedeniyle ara transfer döneminde forvet takviyesi yapmamıştı. “Kendimi düşünsem, maliyetine bakmadan forvet alırdım” diyen başkan, takımın son haftalarda gol yollarındaki sıkıntı nedeniyle kaybettiği puanlar sonrası şimdiden transfer harekatına başladı. Önümüzdeki sezon sponsor gelirlerini artırma konusunda büyük mesafe kat eden Hacıosmanoğlu, bunun da verdiği güçle golcü transferinde kesenin ağzını açıyor. Yaklaşık 5 aydır Fırtına’nın gündeminde yer alan Hannover’li Mame Biram Diouf’un işini bir an önce bitirmek isteyen başkan, Senegalli yıldıza reddedemeyeceği bir teklif sunacak. Diouf’un diğer talibi olan Cardiff’in Premier Lig’de kalma şansını iyice zora sokması da Fırtına’nın elini güçlendiriyor. 26 yaşındaki forvetin kontratı sezon sonunda biteceği için Trabzonspor şimdiden oyuncuya imza attırma şansına sahip. İbrahim Hacıosmanoğlu, Mame Diouf transferini erkenden neticelendirerek, ocak ayında yapılmayan transfer nedeniyle kendisine tepki gösteren taraftarlara da bir anlamda, “Önümüzdeki sezon çok daha farklı bir Trabzonspor izleyeceksiniz” mesajını vermek istiyor.

Hannover oyuncuya tepkili

Bundesliga’da kalma mücadelesi veren Tayfun Korkut’un takımı, Mame Diouf’a çok güveniyordu. Ancak yeni sözleşme imzalamayan Senegalli oyuncunun bir de acil olmamasına rağmen omzundan operasyon geçirip sezonu kapatması, Almanlar’ı fazlasıyla kızdırdı. Hem basın, hem de taraftarlar erkenden ameliyat olan Diouf’a ve ona izin veren Tayfun Korkut’a ağır eleştiriler yöneltti. Zor günler geçiren Hannover, son maçında Hamburg’u 2-1 yenerek biraz olsun rahatladı.

MAME DİOUF İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ