MENÜ

Ada'da Türkler kapışıyor

İngiltere’de ligin 6. haftasında Mesut Özil’li Arsenal kendi evinde Cenk Tosun’un formasını giydiği Everton’u konuk edecek. Son 3 maçını da kazanan Londra temsilcisi, serisini devam ettirebilmek için sahaya çıkacak.

Ada'da Türkler kapışıyor

İngiltere Premier Lig’in 6. haftasında Türkler kapışıyor... Kadrosunda Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in yer aldığı Arsenal, Emirates Stadyumu’nda milli futbolcumuz Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton ile kozlarını paylaşacak. 18.00’de gerçekleşecek mücadele S Sport’tan naklen yayınlanacak. İlk 2 maçını kaybeden ve sonrasında çıktığı 3 karşılaşmadan da galip ayrılan Londra ekibi, serisini sürdürmenin peşinde. Bu sezon henüz golle tanışamayan Cenk ise siftah yapmak istiyor.

Haberin Devamı

Son randevu Arsenal’in

İki ekip arasında gerçekleşen son mücadelede Arsenal, sahasında Everton’ı adeta hezimete uğratmıştı. Londra ekibi, Aaron Ramsey (3), Koscielny ve Aubamayeng’ın golleriyle rakibini 5-1’lik skorla mağlup ederken Everton’un tek sayısı Calvert’ten gelmişti. Bu mücadelede 90 dakika forma giyen Mesut Özil, skora katkı yapamazken, Cenk ise mücadelenin son 12 dakikasında forma giymişti.

YORUM YAZ