MENÜ

Açılışı Hami Mandıralı yaptı

Türkiye'nin Halı Saha Ligi iddaaRakipbul Ligi Trabzon açıldı!

Açılışı Hami Mandıralı yaptı

80000 üyesine her geçen gün yenisini ekleyeniddaaRakipbul Ligi, yeni bir ilde, Trabzon’ da 15 Nisan 2014 Salı günü Trabzonsporun efsanevi golcüsü ve Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ile Trabzonspor’un yetenekli oyuncusu Gökhan ALSAN’ınkatılımı ile görkemli bir açılışla faaliyete geçti.

Bahçecik Arena Halı Sahasında saat 22.00’ de Trabzon Basın Spor ve Buffalo Fc arasında oynanan mücadelenin başlama vuruşunu iddaa Rakipbul Trabzon Ligi Genel Koordinatörü Emre DEMİRÖLMEZ veTrabzonspor’ un yetenekli oyuncusu Gökhan ALSAN ile birlikte gerçekleştiren Hami MANDIRALI tüm takımları Fair Play’ a davet etti.

TRABZON TÜRKİYE'NİN BREZİLYASI


Trabzon’ u Türkiye’nin BREZİLYA’ sı olarak değerlendiren deneyimli teknik adam, Trabzon’ un bir Futbol Şehri olduğunu ve iddaaRakipbul Ligi Türkiye Finallerinde Trabzon ilini temsil edecek takıma güvendiğini söyledi.
iddaaRakipbul Halı Saha Ligi, 15 ilde ( İstanbul, Bursa, Kocaeli Sakarya, İzmir, Denizli, Antalya, Adana, Eskişehir, Ankara, Konya, Samsun, Trabzon, Kayseri, Mersin) faal 7000’i aşkın takımıyla Türkiye’nin en büyük halı saha ligidir.

İDDARAKİPBUL LİGİ NEDİR?


Amatör oyunculara, sunduğu profesyonel hizmetlerle, onları kendilerine sanki bir Emre bir Arda gibi hissetmelerini sağlar. Takımların ücretsiz bir şekilde siteye kaydolmalarıyla maç alım süreci başlar. Takımlar istedikleri rakiple, istedikleri sahada, istedikleri sahada, istedikleri saatte maç yapma imkanı yakalarlar. Oynadıkları her maçta bir hakem , bir de fotoğraf, video ve istatistik tutmakla görevli saha koordinatörü bulunur. Ligde oynanan her maçın haber, istatistik, video ve fotoğrafları ertesi gün “ www.rakipbul.com” internet sitesinde yer alır. Ayrıca her oyuncunun her maç için bireysel istastikleri kayda alındığından, her oyuncu için bir sanal parasal değer ortaya çıkar ve bu değer “RB $” olarak belirtilir, bu değer tamamen sanal bir değerdir.

Her il için yıl sonunda bir şampiyon ortaya çıkar ve illerin şampiyonları yıl sonunda Türkiye’nin en büyüğü olmak için Antalya’da mücadele ederler. iddaaRakipbulLigi Türkiye Şampiyonu, ülkemizi Avrupa Halı Saha Şampiyonasında temsil eder. iddaaRakipbul Halı Saha Ligi, 42 ülkenin üye olduğu Avrupa Halı Saha Organizasyonunun Türkiye temsilcisidir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ