MENÜ

A Milli Takım için medya günü düzenlenecek

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı için medya günü düzenlenecek.

A Milli Takım için medya günü düzenlenecek

Dünya Şampiyonası’na hazırlanan Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı; 3 Ağustos Cuma saat 11:00'de İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek Medya Günü’nde basın mensupları ile bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Dünya Şampiyonası’na hazırlanan Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı; 3 Ağustos Cuma saat 11:00'de İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek Medya Günü’nde basın mensupları ile bir araya gelecek. Medya gününe A Milli Kadın Takım Menajeri ZeynepGül Ene, Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ekrem Memnun ve Milli Takım oyuncuları katılacak.

22 – 30 Eylül 2018 tarihleri arasında İspanya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Takımımız, 8 Ağustos’ta Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da kampa girecek. Çalışmalarını 20 Ağustos'a kadar burada sürdürecek olan Potanın Perileri, kamp sonrasında yurda dönecek.

FIBA Dünya Şampiyonası için 19 Ağustos’ta İspanya'nın Tenerife kentine hareket edecek olan A Milli Kadın Takımımız, öncesinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda dört hazırlık maçı oynayacak. Millilerimiz ilk iki maçını, 25 ve 26 Ağustos’ta Rusya ile İstanbul’da yapacak.

Haberin Devamı

13 Eylül saat 15:00'te ise Avustralya'yı konuk edecek olan millilerimiz, FIBA Dünya Şampiyonası öncesindeki son hazırlık maçını Nijerya ile gerçekleştirecek. 16 Eylül'de oynanacak maç saat 19:00'da başlayacak.

A Milli Kadın Takımımız, 22-30 Eylül tarihleri arasında Tenerife'de düzenlenecek FIBA Dünya Şampiyonası’nda B Grubu’nda yer alacak. Millilerimizin gruptaki rakipleri Arjantin, Nijerya ve Avustralya olacak.

YORUM YAZ