MENÜ

Yolun açık olsun!

Beşiktaş'ta bir dönem kapandı, sembol isimlerden Fabian Ernst'le yollar ayrıldı. 2009 yılındaki son şampiyonluğun mimarlarından Alman futbolcu, artık Kasımpaşa için ter dökecek.

Yolun açık olsun!

..Ve Fabian Ernst yuvadan uçtu. Quaresma, Guti, Almeida, Fernandes ile Simao gibi dünya yıldızlarının transfer edilmesine, hocaların değişmesine rağmen Beşiktaş’ın değişmez ismi olan ve taraftarların gönlünde taht kuran Alman yıldız, Beşiktaş’tan ayrıldı. Yeni teknik direktör Samet Aybaba’nın, “Sistemime uymuyor” dediği ve yönetimle de ücret konusunda anlaşmazlıklar yaşayan tecrübeli futbolcu ilk etap kamp çalışmalarına da götürülmemişti. Süper Lig’in yeni takımı Kasımpaşa’yla dün bir görüşme yapan Ernst’in menaceri Ahmet Bulut, Lacivert-Beyazlılar’la anlaşmaya vardı. Ernst, yıllık 1 milyon 500 bin Euro’dan Kasımpaşa’yla 2 seneliğine el sıkıştı.

Taraftarın sevgilisiydi...
Beşiktaş macerası 2009 yılında başlayan Ernst, daha ilk sezonunda Siyah-Beyazlı formayla çifte şampiyonluk yaşamıştı. Oynadığı futbolun yanı sıra karakteriyle kısa sürede sembol isimler arasına giren Ernst, kulüpte yaşanan tüm sıkıntılara rağmen sorunları sahaya yansıtmamıştı. Ernst’in ayrılığı taraftarları da fazlasıyla üzdü.
Siyah-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, Alman yıldızın takımdan ayrılması nedeniyle hem Samet Aybaba, hem de yönetime sosyal paylaşım sitelerinden tepki gösterdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ