MENÜ

Yok böyle yağmur!

İstanbullular uzun süredir böyle bir sağanak yağış görmemişti. Öyle ki 200 milyon TL harcanarak inşa edilen Türk Telekom Arena'nın zemini tanınmaz haldeydi.

Yok böyle yağmur!

İstanbul’a dün olağanüstü hava şartları hakimdi. Meteorolojinin uzun süredir uyardığı sağanak yağış dün oldukça yoğun bir şekilde gerçekleşti. Sağanağın en etkili olduğu bölgeler arasında Seyrantepe vardı. Saat 20.00’den itibaren durmaksızın yağan yağmur, hakemin başlama düdüğü çaldığında Türk Telekom Arena’nın çimlerini teslim almıştı. Öyle ki, 200 milyon TL’ye mal olan ve Türkiye’nin şu anda en teknolojik stadı olarak gösterilen Türk Telekom Arena’nın zemini tanınmaz haldeydi. Yoğun yağışla birlikte özellikle sahanın kenarları göl haline geldi. Oluşan tablo geçen sezon Süper Final’de ertelenen Beşiktaş-Galatasaray maçını anımsatırken, hakemler maçın oynanmaması için herhangi bir engel bulunmadığı kararını verdiler.

Yıldızlar sıkıntı yaşadı


Fiziksel gücü üst seviyede olan Cluj bu durumdan avantajlı çıkarken, Galatasaray’ın teknik ayakları ıslak zeminde etkisiz kaldılar. Amrabat ve Selçuk gibi isimler kötü zeminle de mücadele etmek zorunda kalınca, Galatasaray hücumda tıkandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ