MENÜ

Yeni kral yola çıktı!

A2'de attığı gollerle dikkat çeken ve tarzıyla Hakan Şükür'ü andıran 1.88 boyundaki 1994 doğumlu santrfor Berk İsmail Ünsal, A takımla çıktığı son hazırlık maçında kaydettiği golle Terim'in gözüne girmeyi başardı.

Yeni kral yola çıktı!

Altyapıdan çıkardığı yeteneklere, teknik direktörlüğe Fatih Terim’i getirdikten sonra yenilerini ekleyen Galatasaray, bir yıldız adayı daha buldu. Geçen sezon devre arasında Gaziosmanpaşa’dan 400 bin TL’ye transfer edilen 1994 doğumlu Berk İsmail Ünsal, A2’de attığı gollerle takımını final grubuna taşımıştı. Terim’in gelişimini yakından takip ettiği 1.88’lik santrfor, önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Popescu’nun Romanya 2. Ligi’ndeki takımı Chindia Targovişte’ye karşı sonradan oyuna girmiş ve bir de gol kaydetmişti. Bu maçta Fatih Terim’in gözüne girmeyi başaran Berk, gelecek sezonun kamp çalışmalarında da A takımla birlikte yer alacak.

Haberin Devamı

Gelecek sezon için görüştü

Tarzıyla Türk futbolunun efsane golcüsü Hakan Şükür’ü andıran genç yetenek, yaş grubunda 8 kez Ay-Yıldızlı formayı giyip, 4 kez ağları havalandırdı. Pivot tipi santrforları seven Terim’in, gelecek sezon Berk’i sık sık Süper Lig maçlarında kullanmayı düşündüğü, hatta konuyla ilgili olarak öğrencisiyle birkaç görüşme yaptığı da gelen haberler arasında.

İdolü de Hakan Şükür

18 yaşındaki Berk’in kendine rol model olarak seçtiği isim Hakan Şükür’den başkası değil. Efsane golcüyü izleyerek büyüdüğünü belirten genç yetenek, uzun boyunun da avantajıyla gollerinin yüzde 85’ini kafayla atıyor. İdmanlara taksiyle gidip gelen Berk, ayda 4 bin TL’ye oynuyor. Fiziksel olarak gelişimini tamamlamak için antrenmanlardan sonra ekstra çalışmalar yapıyor.

Haberin Devamı

Semih&Emre başardı

Arda Turan’dan sonra yeni yetenekler keşfetmekte zorlanan Galatasaray, Fatih Terim’in koltuğa oturmasıyla iki yıldız adayı daha kazandı. 20 yaşındaki futbolculardan Semih Kaya bir anda savunma hattının vazgeçilmez ismi haline gelirken, Emre Çolak da gerek sol çizgide gerekse sağ çizgide hem tekniği hem uzaktan şutları hem de nefis ara paslarıyla takımına büyük katkı sağladı. Terim yeni sezonda en az 1 oyuncuyu daha kadroya dahil etmenin planları içinde.

Raşit Altun

YORUM YAZ