MENÜ

Halkbank, çeyrek finalde!

Voleybolda Erkekler Avrupa Kupası üçüncü tur rövanş maçında Halkbank, Rusya temsilcisi Iskra Odintsova'yı deplasmanda 3-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Halkbank, çeyrek finalde!

Karşılaşmaya Halkbank daha iyi başladı. Ahmed Salah ve Emre ile sayılar kazanan mavi beyazlılara Priddy'de katıldı. Savunmada iyi oynayan Halkbank arka alandan iyi manşetler çıkartmayı başardı. Servislerde Ahmed Salah ve Priddy etkili olunca setin teknik molalarını başkent temsilcisi 8-7 ve 16-14 önde geçti. Setin son bölümünde de çoşkulu oynayan Halkbank seti 25-22 kazandı. İlk teknik molayı İkinci sete temsilcimiz fırtına gibi başladı. Ortadan hücumlarla sayılar bulan Halkbank skoru bir anda 5-1'e getirdi. Teknik molaya 8-7 önde giren mavi beyazlılar ikinci teknik molayı da 16-15 önde tamamladı. Takım olarak iyi savunma yapan halkbank seti 25-22 kazanarak skoru 2-0 yaptı.

Oyundan iyice düşen rakibikarşısında üçüncü sette de üstün oynayan Halkbank, Priddy, Ahmed ile kenarlardan Emre ile ortadan hücumlar yaptı.Servislerde de iyi bir yüzde yakalayan Halkbank 8-4 ve 16-11'lik teknik mola üstünlüğünün ardından setin son bölümüne rahat girdi. Seti 25-20 alan Halkbank maçı da 3-0 kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ