MENÜ

"TFF'yi bırak, Fener'e başkan ol"

Kulislerde şu günlerde Aydınlar'ın istifası ile ilgili müthiş bir iddia dolaşıyor.

"TFF'yi bırak, Fener'e başkan ol"

Bugün Gazetesi'nin haberine göre, Türk futbolu içinde bulunduğumuz hafta boyunca Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) yaşanan istifa depremiyle çalkalandı. 30 Ocak Pazartesi günü TFF Başkanlığı’nı bırakmayacağını yönetimiyle beraber yola kararlılıkla devam edeceğini açıklayan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 31 Ocak Salı günü ise tabiri caizse tüm futbol kamuyounu ters köşeye yatırarak istifa kararı aldı.

Mazeretlerini sıraladı ama...

Aydınlar bu ani kararı ile ilgili yaptığı açıklamada UEFA'nın şike soruşturması sürecinde sergilediği tutarsız tavırları ve yönetimi içindeki güven ortamının kaybolmasını istifasına gerekçe göstermişti. Peki gerçekten de Aydınlar'ı istifaya götüren gelişmeler bu iki nedenle mi sınırlı?

‘Kahramanlık’ teklifi


Kulislerde şu günlerde Aydınlar'ın istifası ile ilgili müthiş bir iddia dolaşıyor. Yazarımız Engin Verel'in "Mayısta Fenerbahçe'ye başkan adayı olabilir" şeklindeki yazısı gündemdeki yerini korurken, Aydınlar'a "İsitifa et ve Fenerbahçeliler'in gözünde kahraman ol" dendiği ileri sürülüyor. Fenerbahçe camiasından bazı etkili isimlerden Aydınlar'a “Bırak Federasyonu; mayıstaki genel kurulda seni Fenerbahçe'ye başkan yapalım” teklifinin geldiği, Aydınlar'ın istifasının ardındaki sebebin bu olduğu ifade ediliyor. Aydınlar'ın bu iddialar karşısında sessizliğini bozması bekleniyor.

Kaynak: Bugün Gazetesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ