MENÜ

Süper Kupa Fenerbahçe Grundig'in

Geçen yılın üç kupalı şampiyonu Fenerbahçe Grunding, yeni sezona da müthiş girdi. Ezeli rakibi Galatasaray'ı set vermeden yıkan Kanarya, üst üste 2. kez Süper Kupa'yı kazanırken tribünlerde ise arbede yaşandı. İki takım taraftaları birbirine girdi, sahaya yanıcı maddeler atıldı

Süper Kupa Fenerbahçe Grundig'in

Geçen sezonun üç kupalı şampiyonu Fenerbahçe Grundig, dün de Galatasaray ’ı 3-0 yenerek Süper Kupa ’yı alıp bu sezona da şampiyonlukla başladı. Ancak iki takım taraftarının da salona aldığı karşılaşmada yine olaylar başroldeydi. Tribünlerde yaşanan arbede, sahaya atılan yanıcı maddeler ve çıkan olaylar nedeniyle iki defa ara verilen karşılaşmada bir taraftar fenalık geçirdi ve sedyeyle çıkarıldı.

Kanarya, ilk 2 seti rahat kazandı

Oyunun hemen başında, Galatasaray 6-5 önde iken taraftarların kavgası nedeniyle oyuna 6 dakika ara verildi. Bundan sonra Sarı-Kırmızılılar’ın servis karşılama ve servis atmadaki hataları Fenerbahçe Grundig ’in daha rahat oynamasını sağladı. Miljkoviç ’in hücum üstünlüğü, Kemal ’in hücum ve bloklarıyla 18-13 öne geçen Fenerbahçe, ilk seti 25-18 kazandı. İkinci set de ilkinin aynısı gibiydi. 7-7 ’den sonra üstünlük kuran Kanarya , 16-11 öne geçip bu seti de 25-19 alıp durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette yine olaylar vardı. Sayılarda yine 6-5 Aslan önde iken, Galatasaray tribününde bir taraftarın fenalaşıp sedyeyle götürülmesi sırasında yine taraftarlar arasında kavga çıkınca, hakemler oyun alanını terk etti ve bu defa oyun 8 dakika durdu. Bu sette Fenerbahçe hücumlarını çoğunlukla saha dışına yapınca sayılar karşılıklı oldu. Cim Bom sayıları zaman zaman önde götürmesine rağmen, bu seti de 25-23 alıp maçı 3-0 kazandı.

Zeki Kuban

Haberin Devamı
YORUM YAZ