MENÜ

Son aday: Victor Obinna

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, menacerler aracılığıyla önerilen Lokomotiv Moskova'nın yıldızı Victor Obinna'yı çok beğendi. Nijeryalı oyuncu hakkında Daniel Amokachi de olumlu rapor verdi.

Son aday: Victor Obinna

2012’nin son maçında Kayserispor’u deviren Beşiktaş, gözünü transfer çalışmalarına çevirdi. Teknik direktör Samet Aybaba’nın çok istediği Nene için hummalı bir çalışma var, ancak Siyah-Beyazlılar’ın forvet hattı için B planı da hazır... Kara Kartallar’a, menacerler aracılığıyla Lokomotiv Moskova’da görev yapan Victor Obinna’nın önerildiği kaydedildi. İleri uçta ve forvet arkasında görev yapabilen Nijeryalı futbolcu hakkında, eski Beşiktaşlı Daniel Amokachi de olumlu bir rapor verdi. Yıldız oyuncunun DVD’lerini izleyen teknik direktör Samet Aybaba’nın da, 25 yaşındaki futbolcuyu fazlasıyla beğendiği kaydedildi.

Rusya tatile girince...


Rusya’da liglerin Mart ayının ortasına kadar tatile girmesi nedeniyle, Obinna’nın da Beşiktaş’a gelmeye hazır olduğu dile getirildi. Nene’nin alternatifi olarak gösterilen Nijeryalı futbolcunun, satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak transfer edilebileceği konuşuluyor.

Obinna KiMDiR?

Adı: Victor
Soyadı: Obinna
Boyu: 1.78
Doğum yeri: Jos
Ülkesi: Nijerya
Mevkii: Forvet
Takım: Lokomativ Moskova

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ