MENÜ

Selçuk'tan özür, Emre'den gözyaşı!

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, Fenerbahçe maçında Emre Çolak'ı sertçe uyardığı pozisyon için genç oyuncudan özür dilerken; Emre, gözyaşlarını tutamadı...

Selçuk'tan özür, Emre'den gözyaşı!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalırken; sarı kırmızılı ekibin en çok eleştirilen isimlerinden biri genç Emre Çolak olmuştu. Maç içerisinde de takım arkadaşı Selçuk İnan'dan sözlü uyarılar aldığı dikkatlerden kaçmayan Emre'ye, yine en büyük destek Selçuk İnan'dan geldi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Kadıköy'den 9 puanlık farkı koruyarak dönen Galatasaray'da oyun içinde takım arkadaşlarından topu kaptırdığı için sözlü uyarı olan ve morali bozulan genç Emre Çolak'a yine takım arkadaşları sahip çıktı. Maçın ikinci yarısında topu kaptırdığı bir pozisyonda Emre'ye kızan Selçuk İnan'ın soyunma odasında takım arkadaşına sarılıp özür dilediği öğrenildi.

Selçuk'un Emre'ye "Derbinin stresi yüzünden tepkimi abartmış olabilirim. Sen benim kardeşimsin" dediği ve Emre'nin de bu sözlerle gözyaşlarına boğulup Selçuk'a sarıldığı öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim de genç Emre için derbinin ardından oyuncular arası diyalogların normal olduğunu ancak kimsenin bunu uzatma hakkı bulunmadığını vurgulamış ve "Emre Çolak çok genç bir oyuncu. Korunması ve kollanması lazım. Tersinin yapılmasına kim olursa olsun müsaade etmem" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ