MENÜ

Rüya takım

Şampiyon takım aynen korundu, üzerine 'Dünya Yıldızı' Hamit Altıntop, 'Gol Kralı' Burak Yılmaz konuldu. Umut Bulut ve Dany gibi isimler alındı, Amrabat ile Melo da bitti bitiyor. Başkan bir de büyük bir santrfor almaktan söz ediyor. Galatasaray'ı bu sezon ikiye bölseniz, iki takım da zirveyi sallayacak gibi gözüküyor!

Rüya takım

Galatasaray taraftarının aklı karışık! Çünkü şu sorunun cevabını bulamıyorlar: “UEFA Kupası’nı kazanan kadro mu, yoksa şimdi kurulan mı?” Taffarel, Hagi, Popescu, Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Hasan Şaş, Arif Erdem ve Hakan Şükür’ün başını çektiği o efsane takım, Türkiye’de tam 4 yıl üst üste şampiyonluğa ulaşmış, ünü ülke sınırlarını aşmış, hem UEFA hem de Süper Kupa’yı kazanarak Türk Futbol Tarihi’ne adını altın harflerle yazdırmıştı. O kadronun başardıklarını yaz yaz bitmez; fakat Sarı-Kırmızılılar, Ünal Aysal ve yönetiminin yaptığı transferlerle oluşturulan mevcut kadrodan da daha büyük işler bekliyor. Aslına bakarsanız, hiç de haksız değiller.

Şimdi sıra ‘Çilek’te


Çünkü...
Geçen sezonun şampiyon takımı aynen korundu, üzerine Hamit Altıntop, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Dany gibi isimler alındı. Amrabat’ın transferinde küçük pürüzler kaldı, Melo’nun da yeniden kiralanması an meselesi... Üstüne üstlük Başkan’ın deyimiyle ‘çilek’ alınacak bir de; yani bu kadronun süsü olacak bir hücum oyuncusu... Pino, Serkan Kurtuluş ve bir önceki sezon Bank Asya’da ‘Yılın futbolcusu’ seçilen Mehmet Batdal kamp kadrosuna bile alınmadı!

Tribüne yıldız yağacak!
Hâl böyleyken mevcut kadroya şöyle bir göz attık, ortaya bir ‘Rüya Takım’ çıkarttık. Fakat bu takımın bir de yedekleri var, koysanız Süper Lig’e onlar da zirveye oynayacak gibi duruyor. İsterseniz yukarıdaki ilk onbire ve yandaki yedeklere siz de bir göz atın, kararınızı kendiniz verin! Küçük bir hatırlatma; Yedek listesinde bulunan isimlerden sadece 1 kaleci ve 6 futbolcu kulübeye girebilecek, yani bu sezon TT Arena’nın tribünlerinde de çok sayıda yıldız konuk edilecek!

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ