MENÜ

Rus ruleti

Normal sezonun son maçında Antalyaspor'u ağırlayacak olan Kanarya'da Aykut Kocaman'ın Sow ve Alex'i dinlendirmesi bekleniyor. Süper Final'i düşünen genç hocanın bu uygulaması bir yandan olumlu, diğer yandan ise riskli olarak değerlendirildi.

Rus ruleti

Fenerbahçe’de, Trabzonspor maçında sakatlanan Alex, Antalyaspor karşısında forma giyebilecek duruma geldi. Ancak teknik direktör Aykut Kocaman’ın bu zorlu 90 dakika öncesinde Brezilyalı yıldızı dinlendirmesi ve Süper Final öncesi riske etmemesi bekleniyor. Başarılı teknik adamın riske etmek istemediği bir diğer isim ise son iki haftanın düşüşteki ismi Moussa Sow... Sarı-Lacivertli kondisyonerlerin raporları doğrultusunda, hafta boyunca fizik yükleme yapılan Senegalli golcünün de bugünkü 90 dakikada yedek soyunması bekleniyor. Bu hamleler Sarı-Lacivertli camiada bir taraftan olumlu olarak karşılanırken, diğer taraftan da riskli bir girişim olarak yorumlandı.

Süper Final’de puan farkı
Çünkü Sarı-Lacivertliler’in Antalyaspor karşısında kaybedeceği puanlar, Galatasaray’ın Manisaspor maçını kazanması durumunda Süper Final’i çok daha zorlu bir hale sokacak. Son haftadaki maçları Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kazanması durumunda, Sarı-Lacivertliler Süper Final’e ezeli rakibinin 5 puan gerisinde girecek. Ancak Kanarya bugün berabere kalır, Galatasaray kazanırsa Süper Final’e liderin 6 puan gerisinde adım atacak. Bu da Galatasaray karşısında büyük avantaj kaybı olacak.

Gökhan sahada Emre belirsiz

Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün, Trabzonspor maçında iyi bir performans sergileyen Gökhan Gönül’ü Antalyaspor’a karşı oynatması bekleniyor. Hafta içindeki antrenmanlarda sürekli yedek takımlarda forma verdiği Emre Belözoğlu hakkındaki kararın ne olacağı merak konusu. Emre Belözoğlu, 31. haftadaki Galatasaray derbisinden sonra, Samsunspor ile oynanan kupa maçı dahil olmak üzere üst üste 3 karşılaşmada da forma giyemedi. Tecrübeli oyuncu Trabzon deplasmanına ise götürülmemişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ