MENÜ

'Kombine rekoru bekliyorum'

Yeni sezonda da maçlarını oynamak için adres olarak İnönü'yü seçen Kartal'ın patronu, topu taraftara attı: “Beşiktaş tarihinin en yüksek kombine kart satışını bekliyorum.”

'Kombine rekoru bekliyorum'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kadın Voleybol Takımı için Bahçeşehir Üniversitesi’nde düzenlenen sponsorluk anlaşması imza töreninde önemli açıklamalar yaptı. Quaresma için, “Hocamızın takımda kullanmak istemediğini söyledik. Gelecekse zaten geleceği tarihi, nerede antrenman yapacağını teknik kadromuz açıkladı” diyen Orman, “Satmak istiyor musunuz?” şeklindeki soruya, “Beşiktaş’ın ödeyebileceklerini yapması lazım. Ödeyebileceği kontrata imza atması lazım. Buna yönelebilmemiz için de fedakarlıklar yapmamız lazım. İnsanlar ne söyleyecekler diye de hareket etmem. Asla eğilip, bükülmeyiz” yanıtını verdi. Orman, kaleci transferi konusunda ise, “Ben şu işi hallettim, 5 dakikada kaleciyi getirdim’ deyip, Beşiktaş’ın parasını harcamam. Herkes acele etse bile biz etmeyeceğiz. Doğru neyse onu yapacağız” yorumunu yaptı. Taraftardan büyük destek beklediği mesajını da veren Başkan Orman şöyle konuştu: “Beşiktaş tarihinin en yüksek kombine satışını bekliyorum. Beşiktaş taraftarı duyarlıdır, sahada savaşan bir takımı olacağını bildiği için de endişe etmiyorum. Bu sene İnönü Stadı’nda taraftarımızla, yeni takımımızla, hocamızla, yeni yönetimle başarılı bir sezona başlayacağımıza inanıyorum” dedi.

5 yıllık anlaşma imzalandı
Öte yandan kadın voleybol şubesi için Bahçeşehir Üniversitesi’yle yapılan sponsorluk anlaşması hakkında yönetici Erdal Karacan bilgi verdi. Karacan, “Bahçeşehir Üniversitesi ile yaptığımız 5 yıllık anlaşma altyapıları da ihtiva ediyor. Erkek voleybol altyapımız devam edecek. Bir senelik bir dönem için geçmiş döneme ait sıkıntıları halletmek amacıyla ara verdik. Kapatmış değiliz. Sıkıntıları bitirelim, yolumuz açık olsun” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ