MENÜ

Michel Bastos sürprizi!

Şampiyonlar Ligi için üst düzey bir kadro oluşturmak isteyen Galatasaray'ın gündeminde Michel Bastos var.

Michel Bastos sürprizi!

Şampiyon Galatasaray transferde büyük düşünüyor... Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Devler Ligi'ne doğrudan katılacağı için çok önemli bir maddi kaynak sağlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, dünyaca ünlü yıldızların peşine düştü.

'Tam istediğim futbolcu'

Haberin Devamı

Önceki gün Ünal Aysal, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın Arena'daki transfer zirvesinde Lyon'da forma giyen Michel Bastos'un isminin gündeme geldiği öğrenildi. Terim'in Brezilyalı yıldız için, "Tam istediğim özelliklerde. İki kanatta da kullanabilirim. Alırsak harika olur. Fakat fiyatı pahalı" ifadesini kullandığı belirlendi.

'Parayı dert etme'

Ancak Başkan Aysal, "Parayı dert etme. Gerekli pazarlıkları yaparız. Sonuna kadar da şartlarımızı zorlarız" deyince transfer için düğmese basılmış oldu. Galatasaray yönetimi önümüzdeki günlerde hem Bastos hem de kulübü Lyon'la temasa geçerek pazarlıklara start verecek.

Lyon Devler Ligi'nde yok

Lyon'un Brezilyalı yıldızın bonservisini 12 milyon Euro olarak belirlemesi yönetimi düşündürüyor. Fakat Galatasaray'ın elinde Şampiyonlar Ligi kozu bulunuyor. Fransa'da sezonu 4. sırada bitiren Lyon uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde olmayacak. Yönetim özellikle Bastos'la yapacağı pazarlıklarda bu kozu kullanacak.

Taffarel kozu da cepte!

Haberin Devamı

2009 yılından bu yana Lyon formasını giyen 29 yaşındaki Bastos'un kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon ligde 28 maçta 6 gol, 8 asistlik bir performans sergileyen Bastos, sol ayaklı olmasına rağmen sağda daha etkili... Yönetim, Sambacı'yı iknada zorlanırsa Felipe Melo transferinde olduğu devreye Claudio Taffarel'in girebileceği konuşuluyor.

Hem sağda hem solda etkili

2010 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Bastos, sol bek, sol açık ve sağ açıkta oynayabiliyor... Sambacı yüksek top tekniği, sürati ve füze gibi şutlarıyla rakiplerinin korkulu rüyası.

Hedef artık çok farklı

Geçtiğimiz sezon genellikle bonservisi elinde olan futbolculara yönelen Galatasaray yönetimi bu kez çıtayı yüksek tutuyor... Hedef, Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılara imza atabilecek bir kadro kurmak.

YORUM YAZ