MENÜ

'Melo olmazsa Elo olur'

Galatasaray'ın 1 numarası Başkan Ünal Aysal, soğuk savaş yaşadıkları Felipe Melo için çok net konuştu: “Gelir, gelmez kendi bileceği iş. Melo olmazsa, Elo olur!”

'Melo olmazsa Elo olur'

Milyonlarca Galatasaray taraftarının yolunu dört gözle beklediği Felipe Melo için başkan Ünal Aysal son sözünü söyledi. Görüşmelerin kopma noktasına geldiği Brezilyalı futbolcuyla ilgili kararı Florya’ya bıraktıklarını söyleyerek, teknik direktör Fatih Terim’i işaret eden Cim Bom’un patronu, yönetim olarak bu transferde çok da ısrarcı olmayacaklarını ima etti. FANATİK’e konuşan Ünal Aysal, “Melo olmazsa, o mevkiye onun ayarında birini alacağız” dedi. Brezilyalı’nın transfer sürecinde yaşananlar nedeniyle yönetim içinde kriz yaşandığı iddialarını da yanıtlayan Aysal, “Yönetim olarak Melo konusunda hiç fikir ayrılığı yaşamadık. Bazı spekülasyonlar yapıldı. Zaten yönetim olarak Melo’nun transferine karışmıyoruz. Kararı Florya’ya bıraktık. Biz son teklifimizi yaptık, kısa bir süre bekleyeceğiz. 5 yıllık bir kontrat karşılığı yaklaşık 35 milyon Euro para bağlamayı düşündüğümüz bir futbolcu” ifadesini kullandı.

Topu Melo’ya attı


Açıkça dile getirmese de Melo’nun twitter’daki söylemlerinden rahatsız olduğunu belli eden Ünal Aysal, açıklamasının finalinde tavrını net bir şekilde dile getirdi: “Biz Galatasaray olarak gerekli adımları attık, bundan sonra karar Melo’da. Gelir, gelmez kendi bileceği iş. Ama o mevkiye Melo olmazsa onun ayarında birini alacağız. Melo olmazsa Elo olur!”
Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ