MENÜ

Herkes onu istiyor

Mert Günok'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Sarı-Lacivertlilerliler'e, Ertuğrul için teklif yağıyor. Aykut Kocaman öğrencisinden memnun ancak genç file bekçisi takasta kullanılabilir.

Herkes onu istiyor

Geçtiğimiz sezonu, Samsunspor’da kiralık olarak noktalayan kaleci Ertuğrul Taşkıran’ı Süper Lig’den birçok ekip kadrosuna katmak istiyor. Formasını giydiği Karadeniz ekibinin küme düşmesine karşın, sergilediği performansla alkışları toplayan 22 yaşındaki file bekçisi için Fenerbahçe’nin kapısını, Süper Lig’in yeni ekibi Kasımpaşa’nın da çaldığı bildirildi. Sarı-Lacivertliler’in bu teklifi geri çevirdiği, Kayserispor ve Gençlerbirliği’nin de Ertuğrul’u kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Öte yandan, Aykut Kocaman’ın memnun olduğu genç file bekçisinin, Gençlerbirliği’nden Soner Aydoğdu’nun olası transferinde Başkent ekibine karşı takasta kullanılma ihtimali de bulunuyor.

İlhan Cavcav istedi

bu arada Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın, Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı’dan Ertuğrul’u istediği bildirildi. Kiğılı’nın ise konuyu transferin 1 numaralı ismi Ali Yıldırım’a ilettiği ifade edildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ