MENÜ

Gaziantep taarruzda!

Kırmızı-Siyahlılar orta sahaya yapılacak takviye için kolları sıvadı. Güneydoğu ekibi Rafal Murawski için temaslarını hızlandırdı. Transferi askıya alınan Aissati de mesaj yolladı.

Gaziantep taarruzda!

Gaziantepspor’da hareketli günler yaşanıyor... Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Kırmızı-Siyahlılar, uzun süredir transfer listesinde yer alan Rafal Murawski için düğmeye bastı. Ülkesi Polonya’da Lech Poznan forması giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmayı planlayan Güneydoğu ekibi tüm şartları zorluyor. Poznan sözleşmesi gelecek sezon bitecek Murawski için 1 milyon Euro istiyor. Gaziantepspor ise bu parayı aşağı çekmeye çalışıyor. Poznan formasıyla Avrupa Ligi ön eleme maçlarında forma giyen Polonyalı futbolcu, oynadığı 5 karşılaşmada bir gol sevinci yaşadı.

Aissati gelmek istiyor

Kırmızı-Siyahlılar’ın daha önce anlaşma sağlamasına karşın transferi gerçekleşmeyen Aissati’den mesaj var... Bonservisi Ajax’ta olan Faslı futbolcunun, Gaziantepspor’a gelmek için haber gönderdiği iddia edilirken, teknik direktör Hikmet Karaman’ın da 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda görmek istediği belirtiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ