MENÜ

Aslan'ın teklifi masada

Lazio formasını bir türlü giyemeyen Burak Yılmaz'ın menaceri açıkladı: “Galatasaray, Trabzonspor'a bir teklif yaptı. Bu teklif masanın üstünde bekliyor”

Aslan'ın teklifi masada

İtalyan devi Lazio’ya imza atmak üzere yola çıkmışken geri dönen Burak Yılmaz için Galatasaray’ın da çok ciddi bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Milli futbolcunun menaceri Ogan Tarhan, Sarı-Kırmızılı kulübün Trabzonspor’a resmi teklif yaptığını ancak ilişkileri bozmamak adına çok titiz davrandığını ilk kez açıkladı.

‘Galatasaray çok kontrollü’

Haberin Devamı

Ogan Tarhan, şunları söyledi: “Galatasaray, Burak Yılmaz için Trabzonspor ile görüştü, ancak bu görüşmede şu anda bir ilerleme yok. Teklif masanın üstünde duruyor. Galatasaray, Trabzonspor ile olan ilişkilerinin bozulmamasını istiyor ve bu sebeple de çok kontrollü davranıyor. Zaten Burak Yılmaz da Avrupa’da oynamak istiyor.”

Özel maddeyi açıkladı
Üzerinde çok konuşulan ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesini de yorumlayan Tarhan, “Bu madde sadece yurtdışına transferde geçerli olur diye bir durum yok. Hangi kulüp 5 milyon Euro bonservis bedelini öderse, Burak’ın transferini gerçekleştirebilir. Ama buradaki hassasiyet Trabzonspor’u memnun edebilmek” dedi. Lazio ile de görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Ogan Tarhan, İtalyan devinin Trabzonspor’a sunmak üzere yeni bir ödeme planı hazırladığını sözlerine ekledi.

YORUM YAZ