MENÜ

Fenerbahçe Hasan Ali'yi bitirdi

Sarı-Lacivertliler, Kayserispor'daki performansıyla milli takıma yükselen yıldız oyuncuyu renklerine bağladı. 23 yaşındaki sol bek için 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Fenerbahçe, Hasan Ali'ye de yıllık 1,5 milyon Euro verecek.

Fenerbahçe Hasan Ali'yi bitirdi

Hollandalı yıldız Kuyt'ı geçtiğimiz günlerde transfer eden Fenerbahçe bir bomba da dün geceyarısı patlattı. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Kayserispor'un yıldız oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'ı renklerine bağladı. Dün gece geç saatlere kadar yapılan görüşmelerin ardından Kayserispor yönetimiyle anlaşma sağlandı ve 23 yaşındaki başarılı sol bekin transferi gerçekleşti. Fenerbahçe'nin, kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu için 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi.

'Hayallerimin takımı'

Kayserispor forması altındaki performansıyla milli takıma kadar yükselme başarısı gösteren Hasan Ali Kaldırım daha önce Fenerbahçe için, "Hayallerimin takımı" ifadesini kullanmış, "İki takım anlaşırsa seve seve Fenerbahçe'de oynarım" açıklamasını yapmıştı. Fenerbahçe'nin bu transferin ardından, takımda kiralık olarak forma giyen Ziegler ile yollarını ayıracağı ifade edildi. Yıldız oyuncuya yıllık 1,5 milyon Euro garanti para artı maç başı ücret ödeyecek olan Sarı-Lacivertli yönetimin transferi bugün resmen açıklaması bekleniyor.

Can Gebetaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ