MENÜ

Bekle beni Kadıköy!

PSG ile bağlarını büyük ölçüde koparan 'Cesur Yürek' hafta başında Fenerbahçe yöneticileriyle masaya oturacak, şartları konuşacak. Çok büyük bir aksilik olmazsa Uruguaylı yıldız, yeni sezonda tekrar Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

Bekle beni Kadıköy!

Fenerbahçe ile Lugano’nun yolları tekrar kesişiyor... Soruşturma sürecinin yarattığı mali problemler nedeniyle Fransa’nın Paris Saint Germain takımına 3 milyon Euro karşılığında transfer olan, ancak istediği gibi bir sezon geçiremeyen Uruguaylı futbolcunun pazartesi günü İstanbul’a geleceği öğrenildi. Yöneticilerle masaya oturacak yıldız oyuncunun kendi şartları üzerinde görüşmeler yürütüleceği ve büyük bir aksilik olmazsa Lugano ile en kısa zamanda 2 yıllık sözleşme imzalanacağı dile getirildi.

Haberin Devamı

Fransızlar da yazdı

Taraftarların ‘Cesur Yürek’ lakabını taktığı deneyimli futbolcunun eski kulübüne dönmeyi istediği için ilk olarak Fenerbahçe ile temas kurduğu da edinilen bilgiler arasında. Aylık 300 bin Euro’luk yüksek maliyeti sebebiyle PSG’nin de Lugano’dan bonservis talep etmeyecek olması transferi hayli cazip hale getiren etkenlerden biri. Bu arada Fransa basını da gelişmeleri doğrular nitelikte haberler yaptı. Saygın yayın organlarından Le Figaro, kaçan şampiyonluk sonrası en az 9 futbolcunun gönderileceğini belirtti ve o isimler arasına Lugano’yu da yazdı.

YORUM YAZ