MENÜ

Cesc Fabregas'ın "en şanslı" hayranı

Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcusu Fabregas Twitter'da 4 milyonuncu takipçisi olan Güven Köksal'a imzalı formasını hediye etti.

Cesc Fabregas'ın "en şanslı" hayranı

Barcelona’nın dünyaca ünlü futbolcusu Cesc Fabregas, Twitter hesabındaki 4 milyonuncu takipçisi olan Güven Köksal’a imzalı formasını hediye etti.

Ünlü futbolcu Fabregas, twitter hesabından 4 milyonuncu takipçisine imzalı formasını hediye edeceğini duyurması üzerine hayranı olduğu futbolcuyu twitter’dan izlemeye başlayan 28 yaşındaki Köksal, 4 milyon takipçi sayısına 50 kişi kala Fabregas’ı takip etmeye başladı.

Fabregas’ın, kısa bir süre sonra Twitter hesabından formayı kazanan 4 milyonuncu takipçisinin Güven Köksal olduğunu açıklamasının ardından imzalı formasını gönderdiği Köksal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray taraftarı olduğunu ancak Barcelona takımını da tuttuğunu belirterek, Fabregas ve Messi’ye hayranlık duyduğunu söyledi.

Fabregas’ın Twitter’dan 4 milyonuncu takipçisine imzalı formasını hediye edeceğini duyunca, Fabregas’ın sayfasını devamlı takip etmeye başladığını belirten Köksal, "Fabregas, 4 milyon sayısına yaklaştıkça, 50 kişi kala ’takip et’ butonuna bastım. Ondan sonra bir gün sonra Fabregas Twitter dan İngilizce, İspanyolca ve Katalanca olarak kazananı ilan etti. Benim kazandığımı, kendi Twitter
sayfasından duyurdu. 4 milyon kişi içinden formasını sadece bana verdi" dedi.

"Umarım beğenirsin" mesajı gönderdi"

Daha sonra hayranlarının, "niye sadece bir kişiye veriyorsun" diye baskı yaptıklarını anlatan Köksal, Fabregas’ın kendisinden sonra 4 kişiye daha forma hediye ettiğini ifade ederek, Fabregas’ın da Twitter’da kendisini takip etmeye başladığını anlattı.
Ünlü futbolcunun takipçileri arasında yer aldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Köksal, forma kazandığı için Fabregas hayranlarından yoğun tebrik mesajları almaya başladığını söyledi.

Köksal, özellikle Türk ve Müslüman Twitter kullanıcılarının "seninle gurur duyuyoruz" şeklinde mesajlar attığını belirterek, "Fabregas, Twitter hesabından beni tebrik etti ve adresimi istedi. Adres bilgilerimi verdim. ’umarım beğenirsin’ diye de mesaj gönderdi. İmzalı forması 2-3 gün içinde elime geçti. Sonra Fabregas’a çok beğendiğimi söyleyerek teşekkür ettim" ifadesini kullandı.

Fabregas hayranlarının forma ile fotoğraflarını görmek istediklerini, kendisinin de fotoğraf çektirip, Twitter’da paylaştığını ifade eden Köksal, Fabregas’ın takipçilerinden İngilizce, Fransızca, Arapça, Japonca, Çince, İspanyolca ve bir çok dilde, tebrik mesajları aldığını, kendisininde onlara cevap yazdığını anlattı.

Köksal, mesaj atanların çoğunun kendisini "dünyanın en şanslı insanı" olarak ilan ettiğini ifade ederek, "Bazıları formayı kendilerine hediye etmemi istediler. Satmamı isteyenler de oldu. ’Satmayı düşünürsen ya da sıkılırsan haberimiz olsun’ diyenler de oldu. Yabancı ülkeden bir kız bana özel mesaj yolladı ’Babasının hasta olduğun ve Fabregas hayranı’ olduğunu söyleyerek, formayı hediye etmemi istedi" şeklinde konuştu.

"Gözüm gibi bakıyorum"

Kendisini çok şanslı hissettiğini belirten Köksal, geçen sene de bir dondurma markasının düzenlediği fotoğraf yarışmasında da birinci olarak motosiklet kazandığını anlattı.

Köksal, dünyaca ünlü bir futbolcudan gelen formanın kendisini için manevi değerinin olduğu ve eskiyip yıpranmasın diye çok fazla giymediğini kaydederek, "Sadece fotoğraf çektirirken giyiyorum. Fazla giymiyorum. Kirlendiğinde, yıkanması halinde imzanın silinme ihtimali var" dedi.

Formayı erkek kardeşine bile vermediğini, sadece bir kere giymesine izin verdiğini dile getiren Köksal, mahalle ve iş yerinde forma kazandığını duyan arkadaşlarının formayı giymek istediklerini, ancak ama formayı birkaç arkadaşı dışında kimseye vermediğini söyledi.

Koksal, ilerde formayı sigortalatmayı düşündüğünü vurgulayarak, evde kilitli dolabında sakladığı formaya "gözü gibi" baktığını anlattı.

Fabregas’ın, Twitter’da benim 4 milyonuncu takipçisi olduğunu duyurunca, takipçi sayısının bir anda arattığını dile getiren Köksal, yüzlerce kişi beni takip etmeye başladı. Takipçi sayım 500 kişi birden arttı. Buradan Fabregas’a teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ