MENÜ

Emenike ve Sezer kampta

Milli takımda bulunan Fenerli oyuncular Emre, Semih, Mehmet Topuz ve Niang dün katıldıkları kampta özel bir program dahilinde çalıştı. Gece de 'şike operasyonu'nda ifade veren Emenike ile Sezer Topuk Tesisleri'ne geldi

Emenike ve Sezer kampta

Düzce Topuk Tesisleri’nde kamp yapan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde Sarı-Lacivertli futbolcular, fitness salonunda ve salonun önündeki çim alanda dayanıklılık, sürat ve çabukluk çalışması yaptı. Futbolcular, daha sonra pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Sabahki antrenmanda takımdan ayrı çalışan Gökhan Gönül, Dia ve Güiza ise akşamki antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Ayrıca dün milli takım kampından dönen futbolcular Emre, Semih, Mehmet Topuz ve Niang takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Fitness çalışması sırasında ayağında ağrı hisseden Niang, fitness salonundaki çalışmasının ardından tesislere giderek tedavi oldu. Sol dizinde ağrı olan Stoch ile sol arka adalesinde ağrı olan Serdar Kesimal, akşamki antrenmanda da salonda çalıştı.

Haberin Devamı

Kadro tamamlandı

Şike operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve ifadelerine başvurulup serbest bırakılan Emenike ile Sezer de dün gece kampa katıldı. İki oyuncu tüm takım arkadaşları tarafından alkışlarla karşılandı.

YORUM YAZ