MENÜ

Cim Bom'dan Potuk atağı

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, Eskişehirspor ve Milli Takım'ın defansif orta saha oyuncusu Alper Potuk için yeni bir teklif sundu.

Cim Bom'dan Potuk atağı

Radyospor'uın özel haberine göçre; Sarı kımızılılar Eskişehirspor'la yeni bir teklifte bundu. Eskişehirspor Kulübü, basın sözcüsü Erdal Şahbaz, Radyospor'dan Özgür Sancar'ın bu yönde sorduğu soruya, "Resmi olarak değil, ama dolaylı olarak nitelendirebileceğim bir teklif var. Detayını açıklayamam" dedi.

2 OYUNCU ARTI 3 MİLYON EURO
Fatih Terim'in beğendiği oyuncular listesinde baş sıralarda yer alan Alper Pokut için sarı kırmızı takımın 2 oyuncu artı 3 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Eskişehirspor 5 milyon euro istiyor. Sarı kımzılılar, Alper için Mehmet Battal ve Serkan Kurtuluş'u önerdi; bu çerçevede kulüpler bir anlaşmaya doğru ilerlerliyor; ancak Mehmet Battal Akhisar ve Kasımpaşa'dan gelen tekliflere daha sıcak baktığı için şu ana kadar bir kesin bir sonuç ortaya çıkmadı.

ALPER DE GALATASARAY'I İSTİYOR
Alper'in ise kesin Galatasaray'dan gelen teklifi değerlendirmek yönünde, yönetime ve temsilcisine fikir beyan ettiği öğrenildi.

Alper'le ilgili olarak Trabzonspor'un da bir teklifi bulunuyor. Erdal Şahbaz, "Bu konuyla ilgili olark ise Trabzonspor'un teklifiyle ilgili durum değişmedi. Aynı yerdeyiz. Biz UEFA'dan çıkacak kararı bekliyoruz. Ayın 25'ine kadar transfer konusunda kesin bir sonucun ortaya çıkacağını sanmışorum." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ