MENÜ

Çarşamba tahminleri

İstanbul ve Adana yarışları tahminleri...

Çarşamba tahminleri

İSTANBUL ÇARŞAMBA TAHMİNİ

Buzdenizi farklı koşacak

1.AYAK: Bu kez farklı koşmasını beklediğim Çeliksömek favorim olmakla birlikte Kartekin ve Münifehan da mutlaka kuponlarda bulunmalıdır. Bu mesafeleri çok iyi çıkaran Eseryel'in yanı sıra sert jokeyiyle Kızgınlav ve aşama içindeki Fikrethan daha sonra.
2.AYAK: İdmanlarında mükemmel dereceler elde eden Cratos'un yanı sıra Adamant, Camaraderie, Buddy Boy, Işık Hızı, Spring Rain ve Mister Baron ilk startlarında işaretlenmesi gereken isimlerdendir.
3.AYAK: Son koşusunun ardından mükemmel bir idman gerçekleştiren Kutbey favorim. Bu kez çok farklı koşmasını beklediğim Mister Kermit bana göre bu safkanın en ciddi rakibidir.
4.AYAK: Gayet başarılı koşularının ardından formunu geliştiren Buzdenizi bana göre bu kez birinciliğe uzanacaktır. Bu safkanı kuponlarınıza günün teki olarak işaretlemenizi öneriyorum.
5.AYAK: Makine provalarında birlikte start aldığı yaşıtlarına uzak ara fark atan Atanas favorim. Mesafe tutan bir isim görünümündeki Highly Rooted en yakın rakibidir. İdmanlarında çok beğenilen ve antrenörünün de çok güvendiği Baby Blue buranın diğer şanslı ismidir.
6.AYAK: Bu koşu için idmanlarında çok beğendiğim Top Wolf favorim. All In ve Nefes en yakın rakipleridir. Royal Cat, Illustrious, Emrullah, Ocean Sound ve Vizon Mustafa ilk üç safkan eksik koşarsa devreye girebilirler.

1-13-11-10-5-3 // 6-11-5-4-14-16-9 // 5-6 // 3 // 1-4-11 // 10-9-7-13-5-15-8-16

CEMİL DURAN

********

ADANA ÇARŞAMBA TAHMİNİ

Kaanefe bu kez kazanır

1.AYAK: Üst üste ikinciliklerinin ardından bu koşuya çok iyi hazırlanan Kaanefe bana göre kazanacaktır. Bu safkanı günün teki olarak işaretlemenizi öneriyorum.
2.AYAK: Son galibiyetinin ardından etkili formunu aynen devam ettiren Surların Güzeli favorim olmakla birlikte istikrarlı koşularının ardından Virgin Pearl de en yakın rakibidir. Zaman zaman çok etkili koşan Lütfiye'nin yanı sıra güzel formunu sürdüren Sefanur ile Noche Cool, Çokkolay ve Lorelie daha sonraki isimlerdir.
3.AYAK: Üst üste kazandıktan sonra etkili formunu aynen devam ettiren Hammurabi ile bu kez çok uygun rakipler arasındaki Striker öncelikli isimlerdir. Son koşusunda başarılı bir ikincilik elde eden New Partner'ın yanı sıra Sabah Güneşi, Müdür ve Surların Sultanı da bu koşuda birincilik ihtimali bulunan diğer isimlerdir.
4.AYAK: İstikrarlı ve başarılı koşularının ardından Waka Waka buranın önde gelen ismidir. Efe Paşa ile Çift Okey en ciddi rakipleri olup Son Of Sea hatalarını affetmeyecektir.
5.AYAK: Son birinciliğinin ardından Cihanefe favorim. Efe Özkan ve Alpsoy en yakın rakipleridir. Toparlanan Seyranhan ihmal edilmemelidir.
6.AYAK: Rapide Fille ile Air Born arasındaki mücadeleye Bandidas ve Actargo da katılabilir. Bütçesi olanlar Icy Kiss'i de eklemeli.

1 // 2-1-3-8-5-7-6 // 1-2-7-4-6-5 // 6-2-1-5 // 1-2-5-3 // 4-5-2-1-10

MURAT BEKMEZCİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ