MENÜ

'Çantada biletler vardı'

Sivas Yönetimi, Fenerbahçe maçı öncesi ellerinde çantalarla görüntülenen bazı yöneticilerin, protokol biletleri ve konuk ekibe verilecek misafir davetiyelerini taşıdıklarını açıkladı.

'Çantada biletler vardı'

Şike şoku yaşayan Sivasspor Yönetimi’nden dün yazılı bir açıklama yapıldı. “3 Temmuz Pazar günü başlayan, şike olaylarını içeren operasyonlarla ilgili yargı sürecini, kulüp olarak yakından takip ediyoruz. Hukukun üstünlüğüne ve adaletin en kısa sürede tecelli edip suçluların açığa çıkacağına inancımız tamdır” denilen açıklamada daha sonra şu ifadelere yer verildi: “Basın ve kamuoyunda internet sitelerinde bazı yöneticilerimizin çıkan fotoğraflarını hayret ve üzüntü içerisinde izledik. Kulüp yöneticileri olarak her gelen misafir takım yöneticilerini ve teknik heyeti ziyaret edip, maç öncesi yemekte birlikte olduk. Şehrimizi tanıtma ve misafirperverliğimizi gösterme adına kaldıkları otelde ziyaret ettik.

Görevli Faruk Teşseten’dir

Bu sadece Fenerbahçe yöneticilerine mahsus bir olay değildir. Görüntülerdeki taşınan çanta içerisinde ise maç öncesi protokol biletleri ve Fenerbahçe Kulübüne verilmek üzere misafir davetiyeleri bulunmaktadır. Protokol davetiyeleri ile ilgili görevli yöneticimiz her maçta olduğu gibi Faruk Taşseten’dir. Sivasspor’un misafirperverliğini gelen tüm takımlar takdirle karşılamakta ve gittiklerinde teşekkür etmektedirler. Takımımız lig sezonu boyunca gösterdiği kötü performansa rağmen, Fenerbahçe maçına iyi bir motivasyon ile tam kadro çıkmıştır. Tüm izleyenlerin seyrettiği gibi hareketli, bol mücadeleli ve kıran kırana bir maç olmuştur. Hatta Fenerbahçe Kulübü Başkanı maç sonuna doğru stres ve heyecandan 70’inci dakikadan sonra maçı izleyememiştir.

Aziz Yıldırım’ın itirafı

Kendisinin maçtan sonra ‘hayatımdaki en zor maçtı’ diye beyanatı vardır. Hakem düdüğü çalana kadar maçın sonucu ve şampiyonun kim olacağı bile belli olmayan bir müsabaka olmuştur.
O dönemki takım kaptanımız Mehmet Yıldız’ın ifadesi alınıp savcılıkça serbest bırakılması, mahkemeye gönderilmeden masumiyetinin ispat edilmesi takım oyuncularının böyle bir faaliyetin içerisinde olmadığının ispatıdır.”

2

Haberin Devamı
YORUM YAZ