MENÜ

Canlı canlı maç keyfi Fanatik'te...

Türkiye'nin bir numaralı spor sitesi Fanatik.com.tr, yeni canlı skor ve canlı anlatım sayfalarıyla artık maçları ayağınıza getiriyor...

Canlı canlı maç keyfi Fanatik'te...

Dünyanın maçı fanatik.com.tr'de!
Dünya üzerinde oynanan tüm futbol maçları saniye saniye canlı skorlarıyla yepyeni fanatik.com.tr canlı skor sayfalarında. Üstelik, maç içindeki gol, kart, penaltı gibi aksiyonlara ek olarak takımların kadro bilgilerini, liglerdeki gol krallığı tablolarını da yeni fanaik.com.tr canlı skor sayfalarında bulabileceksiniz...

Haberin Devamı

Sadece Süper Lig değil Avrupa ligleri de fanatik.com.tr'de...
Fanatik.com.tr Türkiye'de bir ilke imza atarak, Avrupa'nın popüler ligleri ve kupalarında oynanan maçları dakika dakika canlı anlatımla, tüm detaylarıyla sizlere ulaştırıyor.

Avrupa liglerinden canlı maç anlatımı..
fanatik.com.tr'nin yeni canlı anlatım sayfalarıyla artık maçların tüm ayrıntıları ayağınıza kadar geliyor. Türkiye Süper Lig maçlarına ek olarak, Avrupa'nın önde gelen 4 büyük ligi; İngiltere Premier Lig, Almanya Bundesliga, İspanya La Liga ve İtalya Serie A maçları da dakika dakika maç anlatımlarıyla yeni fanatik.com.tr canlı anlatım sayfalarında.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nden canlı anlatım...
Avrupa'nın iki büyük organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları da tüm detaylarıyla, pozisyon pozisyon, türkçe anlatımla yeni fanatik.com.tr canlı anlatım sayfalarında.

Haberin Devamı

Göze hoş gelen, estetik görsel tasarım ve ses efektleriyle desteklenmiş yeni canlı anlatım sayfalarıyla fanatik.com.tr'de maçlar artık görsel bir şölene dönüşüyor.

İŞTE YENİ CANLI SKOR SAYFALARI

İŞTE YENİ CANLI ANLATIM SAYFALARI

YORUM YAZ