MENÜ

Bursa'da hedef 3 puan

Bursaspor'un orta saha oyuncusu Musa Çağıran ve sol açık Ferhat Kiraz, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Bursa'da hedef 3 puan

Yeşil beyazlı futbolcular Eskişehirspor maçından galip gelerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Son zamanlarda oldukça yoğun bir dönemden geçtiklerini belirten Ferhat Kiraz, "Son maçlarda güzel oyunumuzu skora yansıttık. Kupada da gruplara kalmak bizim adımıza önemliydi. Yarın Eskişehir'e gidiyoruz. Ligin iyi takımlarından biriyle oynayacağız. Son 2 haftaya giriyoruz bizim adımıza çok önemli bir maç. Zor geçecek. Biz de Bursaspor olarak kalitemizi sahaya yansıtarak galibiyet almak istiyoruz" diye konuştu.

"HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIM"

Kendi performansını değerlendiren Ferhat, "Kendime olan inancım her zaman devam etti. Buraya geldikten sonra çok kısa sürelerde bazı şeyleri göstermeye çalıştım. Twente maçı bizim açımızdan psikolojik olarak derinden etkiledi. Ben de derinden yaşadım. Önemli bir alandan elendik. Bunun dezavantajı oldu. Daha sonraki haftalarda asıl Ferhat'ı sergileyemedim. Futbol tabi çok değişken. Önemli olan pes etmemek. Bu bizim işimiz. Ben de işime olan saygımdan dolayı elimden geleni yapmaya çalıştım. Performans olarak artış gösterince forma şansı daha fazla geldi. Daha sonraki dönemde özgüvenim artınca daha iyi bir Ferhat izlettirdim. Henüz bir şeyi başarmadım. Daha çok yolum var. Şu an önemli olan bu performansı devam ettirmek" şeklinde konuştu.

"ÜST SIRALARA TIRMANACAĞIZ"

Takımın inişli çıkışlı grafiği değerlendiren Ferhat, "Bursaspor çok farklı bir konumda. Biz sezon başından beri bazı maçlar haricinde oyun anlamında sahaya yansıttık. Kazanmamız gereken 2-3 maçı berabere bitirdik. Bu maçlardan galibiyetle ayrılmış olsaydık puan olarak farklı yerde olacaktık. Skoru da artık almaya başladık. Böyle devam edersek üst sıralara tırmanırız"dedi.

"BURSASPOR'UN BİR PARÇASIYIM"

Bursaspor'daki hedeflerini açıklayan Ferhat, "Düzenli oynamaya başlayalı kısa bir zaman oldu. Bu süre içinde kimse yıldız olamaz. Sadece Bursaspor'un parçası olarak görüyorum. Amacım takıma daha fazla şey vermek. Daha fazla mücadele edip koşmak. Sürekli olarak forma giymek istiyorum. Bursaspor'da önemli oyuncularla oynuyorum. Bu şansın elime gelip gelmeyeceğini kestiremiyorum. Bursaspor'da Batalla gibi, Ömer Erdoğan gibi oyuncularla oynama fırsatını yakalayamayabilirim. Ben de daha çok çalışıp bu büyük kulüpte daha fazla görev yapmak istiyorum" diye konuştu.

MUSA: "3 PUANI ALMAK İSTİYORUZ"

Ligdeki takımlara baktığımızda en zor deplasmanlardan birinin Eskişehirspor deplasmanı olduğunu ifade eden orta saha oyuncusu Musa Çağıran, "Geçtiğimiz yıl da zorlu maçlar oynamıştık. Bizim kalitemiz de ortada. Son 2 maçtır iyi oyunumuzu ortaya koyuyoruz. Eskişehirspor'dan da 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

"HALİMDEN MEMNUN DEĞİLİM"
Performansı ile ilgili özeleştiride bulunan Musa, "Şu andaki halimden memnun değilim. Sezon başı iyi bir form yakalamıştım. Sürekli oynuyordum. Daha sonra düşüş yaşadım. Bunun nedenini bilmiyorum. Açık yüreklilikle söylemek gerekirse ne ben ne de taraftarımız performansımdan memnun değil. Bunun ben de farkındayım. İnşallah sezon başı yakaladığım tempoyu tekrar yakalarım" diye konuştu.

"ALLAH SAKATLIK VERMESİN"

N'Diaye ve Belluschi'nin kendi mevkiinde oynadığını ve rekabet olduğunu ifade eden Musa sözlerini şöyle sürdürdü:

"İkisi de yetenekli futbolcular. Burada güzel bir rekabet ortamı var. Tabii ki de oynamak isterim. Ama bu hocamızın takdiri. N'Diaye ve Belluschi'nin güzel bir tempoları var. Allah sakatlık vermesin ikisine de. Ben formayı bekliyorum. Zamanı geldiğinde almak istiyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha çok oynarım."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ