MENÜ

İsmail Köybaşı'nı kurtaran adam!

A Milli Takımımız'ın Bulgaristan'la oynanan karşılaşmada sakatlanan İsmail Köybaşı'na, soyunma odasında teşhis koyan Doktor Sarper Çetinkaya, yıldız futbolcunun daha uzun süre sahalardan uzak kalmasını engelledi.

İsmail Köybaşı'nı  kurtaran adam!

Her sezon başında yaşadığı ciddi sakatlıklarla sarsılan Beşiktaş, bu sene de İsmail Köybaşı’nın çapraz bağlarının kopmasıyla şoka girmişti. Ancak genç futbolcunun, daha önce bu sakatlığı yaşayan Ersan Gülüm’e göre daha önce sahalara dönebileceği belirtilmişti. Bu noktada, A Milli Takımımız’ın doktoru Sarper Çetinkaya’nın büyük payının olduğu ortaya çıktı. ‘Dokunmatik doktor’ olarak tanınan Sarper Çetinkaya’nın, soyunma odasında yaptığı kontrollerin ardından ‘çapraz bağ kopması’ teşhisini koyduğu ve hiç zaman kaybedilmediği ortaya çıktı. Bunun üzerine genç futbolcuyla birlikte İstanbul’a dönen Çetinkaya, İsmail’in operasyonunu da kendisi gerçekleştirdi. Çetinkaya, ameliyattan sonra ise hemen Portekiz’e döndü ve A Milli Takımımız’ın kampına katıldı.

Haberin Devamı

Yekta’yı da uyarmıştı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in de ekibine katmak için uğraş verdiği Çetinkaya, geçen sezon da Yekta Kurtuluş’un tedavisinde önemli rol oynamıştı.

YORUM YAZ