MENÜ

"Batdal nereden çıktı!"

Muhalif yöneticiler takımın Sivas'a elenip ardından Trabzon'a puan kaybetmesinin ardından Terim'i eleştirdi.

"Batdal nereden çıktı!"

G.Saray’da Terim’e muhalif yöneticiler takımın Sivas’a elenip ardından Trabzon’a puan kaybetmesinin ardından hocanın kadro tercihlerini yüksek sesle eleştirmeye başladılar.

Türkİye Kupası’nda Sivas’a yenilip elenen ligde de Trabzonspor karşısında 2 puan bırakan G.Saray’da üst üste yaşanan hüsranların ardından yönetimde en başından beri Fatih Terim’e muhalif olan isimler kılıçları yeniden çekti. Takımın iki maç üst üste kazanamaması ve özellikle son iki karşılaşmadaki kadro tercihleri hocaya sıcak bakmayan isimlerin eleştirilerini artırmasına neden oldu.

Kupadaki Sivas maçında Sabri’nin ikinci yarının başında, Sercan’ın ise takım 1-0 gerideyken son 13 dakikada kurtarıcı olarak girmesi ancak katkı yapamamaları tepkilere yol açmıştı.

Önceki gün oynanan Trabzonspor maçında ise bu sezon 1 dakika bile oynamamış olan Mehmet Batdal ayrı rolü üstlenirken, genç futbolcunun son dakikada kaçırdığı gol taraftarlara saç baş yoldurdu. Yöneticiler ve tribünler kadar Mehmet’in oyuna girmesine en çok şaşıran isimlerden biri de genç oyuncunun bizzat kendisiydi.

O gol kaçar mı?

Maç sonu kaçırdığı gol için “Böyle bir pozisyon olacağını biliyordum. Daha iyi bir vuruş yapabilirdim. Ancak yeterince konsantre olamadım” diyerek maça hazır olmadan girdiğini belirten Batdal’ın bu sözleri de yöneticiler ve taraftarların endişesini doğrular nitelikteydi.

Kaynak: Vatan/Halid Kayacan

Haberin Devamı
YORUM YAZ