MENÜ

"Sadece Türkiye'de oynarım"

NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ın formasını giyen dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant, Türk Hava Yolları ile olan sponsorluk anlaşmasını iki yıl daha uzattı ve Barcelona'nın ünlü futbolcusu Lionel Messi ile beraber THY için reklam filmi çekeceğini açıkladı.

"Sadece Türkiye'de oynarım"

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Haberin Devamı

THY'nin küresel marka tanıtım elçisi olan Kobe Bryant'ın İstanbul'a gelişi nedeniyle bugün Atatürk Havalimanı'ndaki THY Genel Müdürlük binasında bir basın toplantısı düzenlendi. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve THY Genel Müdürü Temel Kotil ile ortaklaşa düzenlenen toplantıda ilk konuşmayı yapan Topçu, Kobe Bryant ile sponsorluk sözleşmelerini iki yıl daha uzattıklarını ve dünyanın en ünlü basketbolcusu Kobe ve dünyanın en ünlü futbolcusu Messi ile ortak bir reklam filmi çekeceklerini açıkladı.

MUTFAĞA GİRMEME GEREK YOK
Daha sonra söz alan Kobe Bryant, THY ile uçmaktan çok büyük keyif aldığını, tüm uçuşlarının çok eğlenceli geçtiğini ve özellikle yiyeceklerinin muhteşem olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"THY uçaklarında özellikle yemekler muhteşem. Benim mutfağa girmeme gerek yok. Avrupa'nın en büyük havayolu şirketi ile uçtuğum için, böyle bir beraberlik yaptığım için çok gururluyum. THY'nin daha da ileri gitmesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım."
Bryant, daha sonra bir gazetecinin, "Messi ile çevireceğiniz reklam filminde futbol mu oynayacaksınız, yoksa basketbol mu?" şeklindeki sorusuna ise, "Her halde o futbol topu ile potaya şut atacak, ben de basketbol topu ile kaleye şut atacağım. Hatta yer değiştirelim o Los Angeles Lakers'e gelsin, basketbol oynasın. Ben de Barcelona'ya gidip futbol oynayayım. Bakalım neler olacak" yanıtını verdi.
Kobe Bryant daha sonra, "Barcelona Olimpiyatları'nda şampiyon olan 'Rüya Takım' ile Londra Olimpiyatları'nda namağlup şampiyon olan ABD Milli Takımı'na, aynı güçleri oranında bir maç yaptırsak hangisi yener" şeklindeki soruya da şu yanıtı verdi:
"Bir maçtan söz ediyorsak her şey olabilir. Bu yılki milli takımımızda inanılmaz yetenekli oyuncular var. "Rüya Takım"ı hepimiz hayranlıkla izleyerek büyüdük. Onlara inanılmaz saygımız var. Bu takımda da çok yetenekli oyuncular olduğuna göre, fark çok olmayacaktır. Ama inanılmaz eğlenceli bir maç olacağı kesin."

Ünlü basketbolcu, "Türkiye'deki Beko Basketbol Ligi hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine, "Avrupa'da oynamayı düşünürsem, o da Beko Basketbol Ligi olur" dedi.

Kobe Bryant daha sonra THY müzesine konulmak üzere bir forma, bir çift ayakkabı ve bir basketbol topu imzaladı. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Genel Temel Kotil de Kobe'ye çeşitli armağanlar verdi.

Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL DHA

YORUM YAZ