MENÜ

Aybaba: Tam zamanı şimdi

Teknik direktör Samet Aybaba, “Cuma günü Manchester City'yle karşılaşacağız. Bu maç bizim için yeni sezonun provası anlamına geliyor” diye konuştu.

Aybaba: Tam zamanı şimdi

Beşiktaş hazırlık kampındaki en ciddi karşılaşmasına cuma günü Premier Lig Şampiyonu Manchester City karşısında çıkacak. Bu karşılaşmaya büyük önem veren teknik direktör Samet Aybaba, yeni sezonda uygulanacak taktiğin de deneneceğini dile getirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Bu maçta düşündüğümüz sistem ve taktiği sahada gerçek manada uygulama imkanı bulacağız. Avrupa ve dünya futbolunun önde gelen, ülkenin şampiyonu karşısında duruma bakacağız. Herkes için bir ölçü olacak” dedi. Gençlerin performansından memnun kaldığını belirten Aybaba, herkesin tekniğine hayran kaldığı Oğuzhan için de temkinli konuştu. Aybaba, “Takip ettiğimiz bir yetenek. Ancak daha çok eksikleri var. Altyapısı tamam, üzerine koyarsa iyi yerlere gelebilir” ifadesini kullandı.

‘En iyi idman maçtır’


“Yeni bir takımız ve zamana ihtiyacımız var” diyen Aybaba sözlerini şöyle noktaladı: İkinci etapta iki günde bir maç oynayacağız. Türkiye’de farklı bölgelerde 5-6 tane daha maç yapmak istiyoruz. Çok iyi bir çalışma ortamı var, ancak benim felsefem şudur: En iyi idman maçtır. Ne kadar çok karşılaşma oynarsak, takım o kadar oturur. Artı ve eksiler ortaya gerçekçi olarak çıkar...

Haberin Devamı
YORUM YAZ