MENÜ

Assaidi Cim bom'a imza atıyor

Cim Bom, uzun süredir görüştüğü Heerenveen'in genç yıldızıyla kesin anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın yapılması an meselesi.

Assaidi Cim bom'a imza atıyor

Galatasaray, yakın bir süre önce İstanbul’a kadar getirerek görüştüğü Heerenveen’in sol kanat oyuncusu Oussama Assaidi’yi sonunda renklerine bağladı. Transferin resmiyet kazanmak üzere olduğunu İkinci Başkan Ali Dürüst bizzat doğruladı.

FANATİK’e konuşan Galatasaray’ın deneyimli idarecisi, anlaşma şartlarıyla ilgili bilgi de verdi. Taraflar arasında yapılacak sözleşmeye göre 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu yıllık 1 milyon 100 bin Euro garanti para alacak. Assaidi oynadığı her resmi maç için ekstra 10 bin Euro daha almaya hak kazanacak.

Galatasaray’ın, Faslı futbolcunun bonservisi içinse Hollanda kulübüne 4 milyon Euro ödeyeceği ifade edildi. Cim Bom’un çok kısa bir süre içerisinde transferi borsaya bildirerek, resmi internet sitesinden duyuracağı öğrenildi. 10 gol, 8 asist Geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi’nde dikkat çeken bir performans sergileyen Assaidi, toplam 10 kez rakip ağları sarsmıştı. Takımına 8 asistlik bir katkı yapan genç oyuncu için Fas Milli Takımı’nın Teknik Direktörlüğü’nü yapan Cim Bom’un eski hocası Eric Gerets de olumlu referans vermişti.

Haberin Devamı

Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ