MENÜ

"8-9 puan kazanırsak Avrupa'ya gideriz"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kalan haftalarda 8-9 puan aldıkları takdirde Avrupa kupalarına yüzde 99 gideceklerini söyledi.

"8-9 puan kazanırsak Avrupa'ya gideriz"

Kardemir Karabükspor, hafta sonunda sahasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Tolunay Kafkas, Akhisar Belediyespor'un kontra atak takımına yakın bir takım olduğunu söyledi.

Hocasıyla, oyuncularıyla, yönetimiyle iyi bir takıma karşı mücadele edeceklerini vurgulayan Kafkas, "Dikkatli olmak zorundayız. Yaptığımız hataları yapmadan sahamızda oynayacağımız bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz. Şu anda takımın havası oldukça iyi. İyi çalışıyoruz, işi bırakmıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ama siz ne yaparsanız yapın Allah'ın dediği oluyor. Elimizde bir avantaj var ve bu avantajı kimseye vermek istemiyoruz. Onun için daha dikkatli olacağız, daha iyi çalışacağız, daha iyi konsantre olacağız ve sonucunu da hep beraber göreceğiz" dedi.

Çaykur Rizespor maçı öncesinde 10-11 puan aldıkları takdirde Avrupa kupalarına gidebileceklerini söylediğini hatırlatan Kafkas, "Biz şimdi bunun 3'ünü aldık ve 8-9 puan daha kaldı. Bunu da alabilirsek yüzde 99 Avrupa kupasına gideriz. Ama taraftarlarımız bizim için büyük bir güç. Tribünleri dolduracaklarına inanıyorum. Seyircimize yine şölen havasında zevkli, çekişmeli, mücadeleci bir maç izlettireceğiz" diye konuştu.

KARABÜK / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ