MENÜ

Mesut Özil'e Türkiye'den talipler var!

Dün yaptığı açıklamayla Alman Milli Takımı'ndaki kariyerini sonlandırdığını duyuran Mesut Özil için global çaptaki Türk markaları sıraya girdi. Konunun milli bir davaya dönüşmesi nedeniyle bazı ünlü firmalar, yıldız futbolcuya sponsor olabilmek için hazırlıklara başladı.

Mesut Özil'e Türkiye'den talipler var!

Geçtiğimiz mayıs ayında Londra'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğraf çektirdiği için Almanların sistematik bir lince maruz bıraktığı Mesut Özil dün tarihi bir karara imza atmıştı.

Resmi Twitter hesabı aracılığıyla bir açıklama yayımlayan yıldız futbolcu, bundan böyle Alman Milli Takımı'nın formasını giymeyeceğini ilan etmişti.

İKİ SPONSORUNDAN AYRILMIŞTI

29 yaşındaki oyuncunun üç parça hâlinde yayımladığı açıklamasında dikkat çeken detaylardan biri de sponsor meselesiydi.

Mesut, Alman medyasının başlattığı karalama kampanyasından ötürü daha önce sponsoru olan iki firmanın kendisiyle olan iş birliğini sonlandırdıklarını belirtmişti.

TÜRK FİRMALARI DEVREDE!

Arsenal'da top koşturan Mesut'un bu açıklamaları, olayı milli bir davaya dönüştürürken yıldız isim için Türk firmalarının harekete geçtiği öğrenildi.

FANATİK'in edindiği bilgilere göre global çaptaki Türk firmaları, Mesut'un yaşadığı mağduriyeti gidermek için hazırlıklara başladı.

Ünlü Türk firmalarının kısa bir süre içinde Türk asıllı Alman futbolcuya sponsorluk teklifinde bulunması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ