MENÜ

Galatasaray'da Ndiaye ısrarı sürüyor - Gs transfer haberleri

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Fernando Reges, Donk ve Selçuk İnan üçlüsüne destek olacak ve oyunu çift yönlü oynayabilecek bir orta saha arayışı devam ederken bu ismin Ndiaye olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray'da Ndiaye ısrarı sürüyor - Gs transfer haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu hazırlıklarının İsviçre etabını tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularına izin verdi.

5 Ağustos'ta Konya'da oynanacak Süper Kupa finali öncesi yoğun bir kamp dönemi geçiren sarı kırmızılılar, İsviçre'de fiziksel çalışmaların yanı sıra taktiksel idmanlara da ağırlık verdi.

Çipe memnun etti!

Sıcak havaya rağmen oyuncuların antrenmanlardaki istekli halinin teknik direktör Fatih Terim'i son derece memnun ettiği öğrenilirken, özellikle İsmail Çipe hem antrenmanlarda hem de maçlarda gösterdiği performansla kampın öne çıkan isimlerinden biri oldu.

Donk hazır görüntüsü ile dikkat çekti!

Oynadığı 3 hazırlık maçında 2 mağlubiyet 1 galibiyet elde eden sarı kırmızılılarda Sinan Gümüş yaptığı asistlerle ön plana çıkarken sarı kırmızılılar ile yeni kontrat imzalayan Ryan Donk hem stoperde hem de ön liberoda yaptığı kritik hamleler ile dikkat çekerken, fiziksel olarak da en hazır oyunculardan biri olarak göze çarptı.

5 Ağustos'ta oynanacak kupa mücadelesi öncesi 3 hazırlık karşılaşması daha oynayacak olan sarı kırmızılılarda bir yandan da transfer harekatı sürüyor.

Ndiaye ısrarı sürüyor

Fernando Muslera'ya iyi bir yerli alternatif arayan Galatasaray'ın yerli kaleci arayışının sürdüğü idda edilirken, orta sahaya takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fernando Reges, Donk ve Selçuk İnan üçlüsüne destek olacak ve oyunu çift yönlü oynayabilecek bir orta saha arayışı devam ederken, sıranın en tepesindeki ismin Badou Ndiaye olduğu iddia edildi. Sarı kırmızılı takımın Senegalli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için ısrarının sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: beIN SPORTS

Haberin Devamı
YORUM YAZ