MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Ahmed Musa yarışında!

Leicester City'nin yıldız futbolcusu Ahmed Musa'ya Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray talip oldu.

Son dakika! Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Ahmed Musa yarışında!

Transfer dönemini mali sıkıntılardan ötürü sessiz geçiren Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için Ahmed Musa konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Nijerya formasıyla Dünya Kupası'nda iyi bir performans sergileyen ve repütasyonunu artıran Ahmed Musa konusunda sıcak saatler yaşanıyor.

Suudiler alamadı, Türkler devrede!

Yıldız oyuncuyu Dünya Kupası'ndaki iyi performansının ardından Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr istedi. Arap kulübü, Leicester City'yle uzun pazarlıkların ardından anlaşma sağlayamadı. Al Nassr, Ahmed Musa'yı kiralamak istemedi. Suudiler, İngilizlere ciddi bir bonservis bedeli önerdiler ancak 'Hayır' cevabı aldılar. Leicester City'nin yüksek bir bedel istediği, Al Nassr yetkililerinin de istenen fiyatı kabul etmeyerek masadan kalktığı ve transferden tamamen vazgeçtiği öğrenildi.

Tüm bu gelişmelerin ardından ise Türkiye'nin 3 büyük kulübü, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş devreye girdi. Bilindiği üzere FFP kısıtlamaları ve mali durumlar, kulüpleri kiralık seçeneğine itiyor.

Leicester kiralık göndermeye sıcak!

İngilizler, Ahmed Musa'yı büyük bir fiyata satamadıkları takdirde cüzi bir kiralık ücretiyle göndermeye sıcak bakıyorlar. Kiralık transfer söz konusu olduğunda ise Ahmed Musa'yı geçen sezon devre arsından bu yana isteyen ve yoğun şekilde takip eden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş devreye girdi.

Üç kulüp de Leicester City'le Nijeryalı forvet için yoğun şekilde görüşme halinde...

Hakan Ateşler/ fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ