MENÜ

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kura çekimi ve Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki ve Avrupa Ligi’nde Medipol Başakşehir ile ikinci turu geçmesi halinde Beşiktaş’ın 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri belli oluyor...

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kura çekimi ve Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Avrupa futbolunun en önemli organizasyonları UEFA Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi’nin 3. ön eleme turu kuraları bugün çekilecek. İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenecek kura çekiminde, Şampiyonlar Ligi’ne 3. ön eleme turundan katılacak Fenerbahçe ile Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları’nın B36 Torshavn takımını elemesi halinde Beşiktaş ve turnuvaya 3. ön eleme turundan katılacak Medipol Başakşehir’in muhtemel rakipleri belli olacak.


Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi belli oldu


Kure çekimi saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde kuralar, TSİ 13.00’te, Avrupa Ligi’nde ise TSİ 13.45 ve 15.00’te iki grup halinde çekilecek. Kura çekiminin beIN SPORTS HABER, FB TV VE UEFA'nın resmi sitesinden canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman?

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçlar 7-8 Ağustos, rövanşları 14 Ağustos, Avrupa Ligi’nde ise ilk maçlar 9 Ağustos, rövanşları ise 16 Ağustos’ta oynanacak.

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri...

Benfica
Dinamo Kiev
PAOK veya Basel
Ajax veya Sturm Graz

Haberin Devamı
YORUM YAZ